2020: wat mag jij van ons verwachten?

Beetje saai misschien, maar onze goede voornemens zijn al jaren hetzelfde. We willen blijven inspelen op de veranderende behoeften in het bedrijfsleven. Proactief en vooruitlopend op de markt, gebruikmakend van onze altijd up-to-date ICT-kennis. Alles voor de klantvraag dus, wat ons betreft. Dat betekent luisteren naar de vragen achter de vraag en ons verdiepen in het businessmodel en de afzetmarkten van onze klanten.

Dat heeft er in 2019 onder meer toe geleid dat we ons team versterkt hebben met een aantal businessconsultants. Deze professionals helpen onze klanten om alles uit Microsoft 365 te halen: met name uit de applicaties (bijvoorbeeld Teams en Sharepoint) die het in- en extern digitaal samenwerken makkelijker maken, en daarmee de bedrijfsvoering efficiënter. Tevens hebben zij diverse klanten onboard op Microsoft Azure, het cloudplatform van Microsoft. Van ons lijstje met hoogtepunten in 2019 wil ik er graag nog één met je delen: die gaat over onze managed dienstverlening. Ik ben er trots op en blij mee dat we in 2019 een aantal mooie, grote bedrijven aan onze klantenlijst mochten toevoegen. We hebben ze ondersteund in het automatische uitrollen van nieuwe werkplekken en beheren deze na de livegang voor ze.

Een ICT-partner met prestatieafspraken
Met deze dienstverlening, managed werkplekken, geven we antwoord op hun vraag naar voorspelbare ICT-kosten (vaste prijs per eenheid per maand) en naar een voorspelbare dienstverlening (met heldere prestatieafspraken). Met welke ICT-oplossing we die afspraken invullen, is voor deze klanten niet zo relevant meer. Zij zochten geen ICT-leverancier maar een ICT-partner die de kennis en ervaring in huis heeft om hun bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen met de juiste, toekomstbestendige ICT-oplossingen.

2020: focus op managed services – interne standaardisatie
Onze ervaring is dat er steeds meer bedrijven zijn met vergelijkbare behoeften. Reden voor ons om in 2020 het in de markt zetten en het verder ontwikkelen van onze managed services portfolio tot speerpunt te maken: van managed infrastructuur en managed security tot managed hosting en managed werkplekken. We hebben alles in huis om de kritische bedrijfsprocessen bij bedrijven te ondersteunen met de juist managed diensten. En onze ICT-professional beschikken over de kennis en ervaring om die bedrijfsspecifiek in te zetten. Om nog meer ervaren capaciteit vrij te spelen voor onze klanten, zetten we intern verder in op de automatisering van repeterende engineringsvraagstukken, zoals het installeren van updates, het uitrollen van nieuwe servers en netwerkcomponenten. Dat levert ons niet alleen meer denk- en daadkracht op voor het beantwoorden van klantvragen, maar ook standaardisatie, minder foutkansen en dus een nog hogere kwaliteit van onze dienstverlening. En dat is precies wat jij bottom line van ons mag verwachten in 2020: een helder en kwalitatief uitstekend antwoord op jouw businessvragen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht