Advisor ICT Solutions wint aanbesteding DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR – Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht die is aangegaan voor 5 jaar, bestaat onder meer uit de migratie van de kantoor omgeving naar online werkplekken, alsook het onderbrengen van het huidige serverpark binnen Virtual Data Centers.

Schaalbaar en toekomstgericht

Door de gekozen oplossing ontstaat een toekomstgerichte situatie die schaalbaar is en DGMR moeiteloos in staat zal blijven stellen om haar dienstverlening zowel intern als extern op het hoogste niveau te behouden.

Partnering

Dennis Broman, Commercieel Directeur Advisor: “Wij zijn trots om de samenwerking met DGMR aan te mogen gaan en zien er naar uit om het partnerschap verder vorm te geven door continu te streven naar een zo optimaal mogelijke omgeving.

Gunning

Advisor kreeg de gunning omdat ze in staat bleek om enerzijds een hoogwaardige oplossing in prijs/kwaliteit aan te bieden, maar anderzijds voldoende ruimte heeft gelaten om toekomstige veranderingen flexibel aan te kunnen pakken.

Over DGMR

Zo’n 220 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We dagen onszelf elke dag uit om met onverwachte oplossingen te komen. Doeltreffend voor de samenleving. Vernieuwend voor opdrachtgevers. Cruciaal voor de comfortabele leefomgeving van vandaag én morgen.

DGMR is een onafhankelijk ingenieursbureau dat niet de gebaande paden, maar de grenzen van mogelijkheden opzoekt. We gaan graag samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan om iets te bedenken dat van blijvende waarde is. Met nadrukkelijk aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Over Advisor ICT Solutions

Advisor (onderdeel van de Futureproof Group) levert al sinds 1985 toekomstbestendige adviezen en IT- en telecomoplossingen om mensen optimaal en veilig te laten (samen)werken en communiceren.

Op het gebied van de ICT zijn de mogelijkheden eindeloos. Klinkt geweldig, maar deze vorm van keuzevrijheid maakt je besluiteloos. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Advisor brengt focus. Want als je ziet waar je heen wilt, wordt alles helder.

Wij geloven dat aandacht voorwaardelijk is voor goed advies. We vragen door, over je markt, je producten, doelen, dromen, blokkades en belemmeringen. Samen werken we aan inzicht en halen zo het beste uit elkaar.

 

Gerelateerd

    Up-to-date met onze nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

    ISDN stopt september 2019

    Laat u niet verrassen en kom in actie!

    Lees meer