De InContact app van KPN ÉÉN

InContact maakt samenwerken makkelijker

KPN ÉÉN gebruikers opgelet. KPN introduceerde recent de app InContact boordevol handige tools voor online samenwerken. De app is gratis én compatible met andere systemen.

Wat kunt u ermee?

Met de InContact app van KPN ÉÉN kunt u feitelijk alle functionaliteiten gebruiken die u nodig heeft in het online samenwerken met collega’s, leveranciers of klanten. Denk hierbij aan video conferencing, chatten, groepsgesprekken, maar ook aan het delen van bestanden en beeldschermen en het inzien van beschikbaarheid van collega’s. Het gebruik van deze functionaliteiten is bovendien erg eenvoudig.

Via internet of via de KPN-telefooncentrale

Hoe u InContact gebruikt is geheel aan u. Via de app kan opdracht gegeven worden om te bellen via internet of via een mobiel of vast toestel, dus via de telefooncentrale van KPN ÉÉN. Vooralsnog is de app alleen beschikbaar voor pc’s of laptops, maar KPN heeft aangekondigd dat InContact in een later stadium ook beschikbaar komt voor gebruik via mobiele telefoons. Omdat beide toepassingen in de configuratie aan het persoonlijke profiel van een gebruiker gekoppeld worden, zullen ze volledig synchroon gaan werken.

Niet al mijn samenwerkingspartners hebben KPN ÉÉN. Wat nu?

Dat is geen probleem. Als u de inContact app gebruikt, hoeven uw samenwerkingspartners niet per se KPN ÉÉN af te nemen of zelf de app inContact te installeren. U kunt iedereen op basis van een e-mailadres uitnodigen om deel te nemen aan bijvoorbeeld een meeting. Dat is een groot verschil met bijvoorbeeld Skype for business dat alleen functioneert als alle samenwerkingspartners Skype geïnstalleerd hebben. Daarnaast heeft InContact meer slimme tools dan Skype zoals bijvoorbeeld het kunnen delen van bestanden en schermen.

Nog meer goed nieuws?

Jazeker! De inContact app is volledig gratis. Wel moet u draaien op versie V2 van KPN ÉÉN en kunnen alleen medewerkers met een kantoor- of vast profiel de app gebruiken.

Wat levert inContact mij op?

Daar kunnen we kort over zijn: efficiency en gebruikersgemak. Oftewel tijdwinst en werkplezier. Oftewel geld en medewerkerstevredenheid.

Meer informatie over deze of andere cloudoplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op: 0297 – 28 88 73.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

ISDN stopt september 2019

Laat u niet verrassen en kom in actie!

Lees meer