In beweging (naar een nieuw pand)

Je kent ons: we zijn altijd in beweging, zeker als het gaat om het verdiepen en verbreden van onze kennis en onze dienstverlening. Maar in deze laatste maand van 2019 komen we als bedrijf ook letterlijk in beweging: we verhuizen op 15 december namelijk naar een nieuwe stek op de Communicatieweg 5 in Mijdrecht.

Omdat we uit ons jasje zijn gegroeid, onze kantoorinrichting een update kan gebruiken en we elkaar in de samenwerking rondom onze klanten nog makkelijker willen kunnen vinden. En dus kozen we voor een open, licht kantoor op één verdieping, met een uitstekende akoestiek en louter ergonomische goede flexwerkplekken.

Voor overleggen zijn er negen ruimtes beschikbaar en een brasserie, waar jij als klant uiteraard ook welkom bent. En we zouden Advisor niet zijn, als we op ICT-technisch gebied alles bij het oude zouden laten. Daarom gaan we, vooruitlopend op de markt, in ons nieuwe kantoor volledig wireless werken: er komt geen netwerkkabel meer aan te pas. We stappen over op wifi 6, de nieuwste wifistandaard, ondersteund met de nieuwste Meraki wifi-oplossingen. Omdat we geloven dat dit de toekomst is.

En omdat we – daar begon ik dit voorwoord al mee – in beweging willen blijven voor onze klanten. Dat kan in onze optiek het beste als we de nieuwste ICT-mogelijkheden eerst zelf goed leren kennen voordat we ze adviseren en implementeren bij onze klanten. Voor dat zover is, ben je op 23 januari van harte welkom op onze open dag, waarvoor je of al een uitnodiging ontvangen hebt of binnenkort nog krijgt. Rest mij nu nog om je fijne feestdagen te wensen en een sprankelend en gezond 2020.

Eric van ’t Boveneind
Algemeen Directeur Advisor ICT Solutions

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht