ISDN stopt in 2019….heus. Kom nu in actie!

Duizenden bedrijven lieten zich dit voorjaar verrassen door de introductie van de nieuwe Europese privacy wetgeving AVG/GDPR en startten te laat met de aanpassingen en communicatie naar hun klanten, terwijl ruim 2 jaar bekend was dat men 25 mei jl. aan de nieuwe regels moest voldoen. Het is een gegeven dat als mensen voldoende tijd hebben om iets te regelen, ze juist te laat tot actie overgaan.

Per 1 september 2019 stopt KPN met de ondersteuning van analoge telefonie en ISDN1/2.

Belt u nog via ISDN-lijnen? Val dan niet in de valkuil om te laat te beginnen met de transitie van uw ISDN telefonie naar een nieuwe up-to-date cloudoplossing. Advisor helpt u graag met een soepele overgang naar het beste alternatief van onze kwaliteitspartners KPN of VodafoneZiggo.

Overstappen vaak direct voordelig

1 september 2019 lijkt misschien nog ver weg voor u; toch is het overstappen naar cloudtelefonie een verandering die per direct voordelen oplevert. Bij cloudtelefonie (VoIP) loopt spraak volledig via uw internetverbinding. Hierdoor komen de kosten voor het gebruik en onderhoud van een aparte vaste telefoonlijn te vervallen. Cloudtelefonie is daarnaast eenvoudig op en af te schalen. U heeft daarmee altijd een telefonieoplossing die past bij uw organisatie.

Profiteer van nieuwe innovaties

Onze manier van werken verandert voortdurend en office applicaties en telefonie werken steeds vaker samen in de “cloud”. KPN en VodaFone zijn continu bezig met het vernieuwen en innoveren van hun netwerken en bieden met nieuwe diensten vele nieuwe mogelijkheden met directe en indirecte besparingen.

Neem snel contact op

Neem nu actie en bel ons op 0297 – 28 88 73 om u te laten informeren over een toekomstvast alternatief voor uw ISDN.

Weinig tijd, maar wel interesse? Stuur ons een terugbelverzoek en we bellen u op een geschikt moment terug.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

ISDN stopt september 2019

Laat u niet verrassen en kom in actie!

Lees meer