Advisor ICT Solutions behaalt ISO 27001 certificering

Hoera! Advisor heeft haar ISO 27001 officieel behaald!

Bij Advisor houden we er niet van om zomaar wat te doen. Wat we doen, doen we goed. Daarom zijn we een jaar bezig geweest met het behalen van onze ISO 27001 certificering. Hiermee borgen we dat de gegevens van ons en onze klanten goed beveiligd zijn.

Informatiebeveiliging is al lang niet meer weg te denken in de ICT en dit gaat alleen maar een grotere rol spelen. Bij Advisor was dat besef en de ‘security awareness’ al vroeg aanwezig en werkten we al grotendeels volgens de ISO 27001 standaarden. Versneld door de invoering van de AVG werd de behoefte van onze relaties en onze eigen behoefte aan een formele certificering echter steeds groter.

Wij zijn blij en trots mede te kunnen delen dat ook wij nu formeel gecertificeerd zijn volgens de ISO/EIC 27001:2013 norm.

Vanuit professioneel oogpunt vinden wij het belangrijk dat we een heldere visie hebben op het gebied van veiligheid. Met het behalen van onze ISO 27001 certificering tonen we dit aan. Dat vinden we belangrijk, voor onszelf, maar vooral ook voor onze klanten, leveranciers en overige belanghebbenden.
Naast het ISO 27001 certificeringstraject hebben we tevens onze ISO 9001:2015 certificering kunnen verlengen.

Bekijk hier de certificering

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht