Uitbreiding KPN EEN diensten

KPN heeft een aantal interessante uitbreidingen op het KPN EEN portfolio gepresenteerd. We zetten ze graag op een rij.

KPN EEN MKB, hoe zat het ook al weer?

KPN EEN MKB is een oplossing voor totaalcommunicatie voor bedrijven tot 150 medewerkers, waarin vaste en mobiele telefonie en internet modulair is af te nemen. Zo kunt u bij KPN EEN MKB afhankelijk van bijvoorbeeld uw bedrijfsgroei of uw lopende contracten gefaseerd per dienst overstappen. U profiteert daarbij direct van een aantal voordelen, zoals flexibiliteit in uw communicatieoplossing en betere bereikbaarheid. Een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar is en centraal beheersbaar tegen een vast maandelijks bedrag. KPN biedt in haar nieuwste 2018 update meer overzicht en meer mogelijkheden.

Updates 2018 zakelijk mobiele portfolio KPN EEN

Grotere Databundels
We maken onderweg steeds vaker gebruik van streaming content zoals muziek, youtube en webinars, en dat betekent ook voor de zakelijke gebruiker dat er steeds meer vraag is naar grote databundels. KPN introduceert daarom voor de heavy users onder u nu 3 bundels met 10GB (standaard) , 25GB  (Premium) of 50 GB (Premium+), waarbij u bovendien onbeperkt kunt bellen en SMS’en.
Roam like Home bij Premium+ nu ook in de VS en Canada
Met Premium Plus kunt u zonder meerkosten vanuit de EU naar de Verenigde Staten van Amerika en Canada mobiel bellen en internetten.
Nieuwe data-only bundel van 1GB en 10GB
Wilt u rechtstreeks met uw tablet of computer het internet op dan biedt KPN EEN u nu de mogelijkheid een data-only simkaart te bestellen van 1GB of 10GB. Met deze kaart kunt ook gebruik maken van roaming in de EU.
Delen van tegoeden met collega’s
Een bestaande optie binnen KPN EEN die interessant voor u kan zijn is het gezamenlijke gebruik van tegoeden door collega’s. Hierbij delen alle abonnementen van dezelfde variant (!) hun tegoeden tussen alle gebruikers. Dit geldt voor de minuten en het internet in Nederland en de EU. En bij het Premium+ abonnement als eerder genoemd dus ook voor de VS en Canada
Wat kunt u verbeteren in de samenstelling van uw mobiele abonnementen?
Misschien maakt u nog geen gebruik van KPN EEN en wilt u overstappen of maakt u al gebruik van de voordelen van KPN EEN MKB, maar kunt u de bestaande en nieuwe opties nog beter benutten, bijvoorbeeld als uw abonnementen binnenkort verlengbaar zijn. Wij zijn graag bereid om samen met u de wensen en mogelijkheden in kaart te brengen en de beste optie voor u en uw medewerkers voor te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

ISDN stopt september 2019

Laat u niet verrassen en kom in actie!

Lees meer