KPN “Combineer en krijg meer” nu ook voor onze MKB klanten

KPN heeft in navolging van het succes in de particuliere en kleinzakelijke (ZZP) markt ook Combineer & krijg meer voor onze MKB klanten geintroduceerd.

Met “Combineer en krijg meer” wordt u als MKB klant die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineert automatisch en blijvend beloond met Combinatie Voordelen. KPN is hiermee de eerste aanbieder die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.
KPN MKB klanten die Internet en Vast Bellen combineren met Mobiel genieten van 3 voordelen:
  • 5% korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel
  • een verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes.
  • gratis overstapservice
De Combinatie Voordelen worden gefaseerd geïntroduceerd. Als u in aanmerking komt dan hoeft u zelf geen actie te ondernemen. De 5% korting en de mobiele verdubbelaar worden automatisch geactiveerd en zijn zichtbaar op uw factuur.

Wat is KPN EEN MKB?

KPN EEN MKB is een totaalcommunicatie oplossing voor bedrijven vanaf 20 medewerkers, waarin u vaste en mobiele telefonie en internet modulair kunt afnemen. Zo kunt u bij KPN EEN MKB afhankelijk van bijvoorbeeld uw bedrijfsgroei of uw lopende contracten gefaseerd per dienst overstappen. U profiteert daarbij direct van een aantal voordelen, zoals flexibiliteit in uw communicatieoplossing en betere bereikbaarheid. Een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar is en centraal beheersbaar tegen een vast maandelijks bedrag.

 

Belt u nog via ISDN-lijnen?

KPN stopt in september 2019 met de ondersteuning van ISDN. Wij adviseren u daarom om niet tot het laatste moment te wachten en de komende maanden met ons te verkennen hoe ut tijdig en naadloos kunt overstappen op het beste alternatief: cloudtelefonie van KPN EEN.

Zorgeloos overstappen?

Advisor is Excellence partner van KPN en adviseert u graag over de uitgebreide mogelijkheden, passend bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht