KPN verhoogt bandbreedte voor nieuwe glasvezelverbindingen per 1 maart!

Snel en stabiel internet is van levensbelang voor organisaties. Het aantal connected devices groeit exponentieel en steeds meer diensten draaien in de cloud, via het internet. Goed nieuws: KPN heeft vanaf 1 maart de bandbreedte van alle nieuwe glasvezelaansluitingen verhoogd. Verzeker uzelf van een snelle, stabiele én toekomstbestendige internetverbinding.

Vraag naar bandbreedte steeds groter

Steeds meer toepassingen worden via de cloud aangeboden. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat servers, netwerkapparatuur en werkstations door providers worden aangeboden. U betaalt enkel voor het gebruik ervan en heeft geen omkijken naar investeringen en het onderhoud van de hardware.

Ook de programma’s die medewerkers gebruiken draaien vaker in de cloud. Denk aan Office365 waarbij medewerkers overal toegang hebben tot hun e-mail, contacten en bestanden. Deze ontwikkelingen vragen meer capaciteit van de internetverbinding.

Glasvezel de beste keuze

Glasvezel levert de capaciteit die nodig is; nu én in de toekomst. Met glasvezelinternet zijn hogere snelheden mogelijk dan bij DSL- en kabelinternet. De verbinding kan moeiteloos door een groot aantal medewerkers gebruikt worden. Ook hebben data-intensieve toepassingen niet langer een negatieve invloed op de gebruikerservaringen.

Glasvezelinternet is bovendien symmetrisch, in tegenstelling tot DSL- en kabelinternet. Dat betekent dat het versturen van data net zo snel verloopt als het ontvangen ervan.

Meer weten?

Heeft u vragen over de nieuwe bandbreedte mogelijkheden met glasvezel van KPN? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

ISDN stopt september 2019

Laat u niet verrassen en kom in actie!

Lees meer