Teams van Microsoft 7x optimaal samenwerken

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Teams van Microsoft: wat is het?

Teams van Microsoft is een digitale werkruimte waarbinnen je als projectteam kunt samenwerken. Voor ieder project richt je eenvoudig een nieuwe omgeving in. Binnen je werkruimte communiceer je op verschillende manieren met elkaar en sla je de documenten die bij het project horen op. Zo kun je als teamlid eenvoudig schakelen naar de juiste informatie tussen de teams waar je lid van bent.

Wat kun je met Teams van Microsoft?

Binnen je werkomgeving kun je onder andere documenten opslaan, delen en bewerken, chatten, video- audio gesprekken voeren, integreren van Word, PowerPoint, Excel en OneNote bestanden en externe extensies zoals websites en dat op de manier die het beste past bij jouw projectteam.

7 Voordelen en eigenschappen van Teams

  1. In teams kun je voor alle onderwerpen en projectgroepen een eigen digitale werkruimte creëren waarin je samenwerkt
  2. Teams is geïntegreerd in Office 365. Binnen Teams maak je eenvoudig gebruik van Office programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint, PowerBI, Delve en OneNote
  3. Ook derde partijen zijn eenvoudig op te nemen in Teams. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Jira, Trello, Surveymonkey etc. Ook eigen applicaties kun je koppelen, zoals je CRM- en ERP-systeem.
  4. Teams werkt zowel op desktops als op mobiele apparaten. Voor mobielgebruik is er een app beschikbaar
  5. In Teams gebruik je de zoekoptie om bestanden, personen en chats terug te vinden
  6. Voorkom veel heen- en weer mailen met grote groepen: in Teams gebruik je chats in plaats van e-mailberichten
  7. Heb je Office365 Business of Enterprise? Dan zit Teams bij je licentie in

Teams bij Advisor: wij richten het voor je in

Voor alle tools en software geldt: het werkt alleen als het goed is ingericht en wordt omarmd door de mensen die er mee werken. Want hoe verleidelijk is het, om “gewoon” op de oude manier bestanden te delen en te communiceren. Advisor heeft als één van de vijf kernwaarden klantgerichtheid. In dit geval betekent klantgerichtheid voor ons dat we niet alleen Teams voor je installeren, maar dat we de applicatie ook voor je inrichten, op een manier die voor jouw organisatie werkt. Daarnaast maken we je collega’s graag vertrouwd met Teams en laten we ze zien welke voordelen Teams heeft.

Ben je benieuwd naar Teams van Microsoft? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze specialisten.

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

ISDN stopt september 2019

Laat u niet verrassen en kom in actie!

Lees meer