De vele voordelen van vast-mobielintegratie

Vast-mobielintegratie wordt steeds vaker omarmd door het bedrijfsleven. Het combineren van vaste en mobiele telefonie levert immers veel voordeel op en past volledig bij de moderne manier van werken. Maakt u nog geen gebruik van vast-mobielintegratie? Dan delen we graag een aantal voordelen ervan.

Overal bereikbaar op één nummer
Vast-mobielintegratie sluit perfect aan bij de trend van tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Doordat je ook mobiel bereikbaar bent op je vaste nummer ben je niet afhankelijk van een vaste werkplek. Daarmee is vast-mobielintegratie de ideale oplossing wanneer medewerkers veel onderweg zijn of niet altijd op kantoor werken.
Professionele uitstraling
Met vast-mobielintegratie ben je bereikbaar op één nummer voor zowel vast als mobiel. Je kunt je zakelijke vaste nummer dus overal communiceren. Het is ook mogelijk om mobiele gesprekken te voeren vanuit het vaste nummer. Daardoor behoud je een professionele uitstraling.
Eén factuur
Kiezen voor een vast-mobieloplossing is ook de keuze die financiële administraties blij maakt. Met één totaalfactuur voor vaste en mobiele telefonie hebben zij alle kosten in een overzicht. Ook ingewikkelde afschrijvingen en onderhoudskosten van oude telefooncentrales zijn verleden tijd; moderne telefoniecentrales draaien in de cloud.
Centraal beheer van vaste en mobiele telefonie
IT-beheerders hebben met vast-mobielintegratie één overzichtelijk dashboard om alle telefoniegerelateerde zaken te regelen. Een nieuw vast nummer aanmaken, een mobiel abonnement wijzigen, een nieuwe routering instellen of een wachtmuziekje aanpassen? Het kan allemaal in dat ene dashboard.
Uitgebreide rapportage
Vanuit het overzichtelijke beheer zijn er ook gedetailleerde rapportagemogelijkheden. Hoe verloopt het telefonieverkeer? Hoeveel wordt er intern gebeld, welke afdelingen bellen misschien meer dan andere, zijn de mobiele bundels afdoende of verdienen deze een upgrade? De rapportages geven inzicht.
Onderling gratis bellen
Vast-mobielintegratie biedt de mogelijkheid om onderling gratis te bellen. Bij sommige bedrijven vormt het bellen naar (mobiele) nummers van collega’s een aanzienlijk deel van de totale belkosten. Met vast-mobielintegratie is er ook de mogelijkheid om onderling gratis te bellen – vast en/of mobiel – en daarmee flinke besparingen te realiseren.
Van advies tot en met implementatie
Advisor is partner van zowel KPN als Vodafone en beschikt over de kennis en kunde om zakelijke oplossingen succesvol te implementeren. Denk aan KPN ÉÉN of Vodafone One Net, die naast vaste en mobiele telefonie ook mobiele werkplekken en internetverbindingen optioneel integreren.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

ISDN stopt september 2019

Laat u niet verrassen en kom in actie!

Lees meer