Wat u van ons in 2019 mag verwachten

Onze goede voornemens voor 2019? Doen waar we goed in zijn: u blijvend ondersteunen met geïntegreerde ICT-oplossingen en -diensten die uw bedrijfsvoering echt verder helpen. Eric van ’t Boveneind, algemeen directeur, kijkt vooruit.

Opmars cloud, forse groei

Bij vooruit kijken naar 2019 hoort ook een terugblik op 2018, dat bij Advisor de boeken in gaat als het jaar van de cloud, groei en samenwerking. Eric: ‘In 2018 heeft de opmars van cloudoplossingen zich onverkort doorgezet en dat is terug te zien in onze groei, zowel in omzet als in het aantal nieuwe klanten. Gelukkig zijn we er ook in geslaagd om ons team in hetzelfde tempo uit te breiden met goed gekwalificeerde medewerkers. Om u een goede en adequate dienstverlening te kunnen blijven leveren’.

Inzet op cloud, cloud computing en managed services

Eric heeft dan ook alle reden om 2019 met vertrouwen tegemoet te zien. Een jaar dat in het teken zal staan van het consistent doorzetten van de eerder uitgezette koers. Eric: ‘We investeren al sinds 2015 in de ontwikkeling van ons cloud based portfolio en blijven dat in 2019 onverminderd doen.’ Qua beheersoplossingen blijven flexibiliteit en proactieve ondersteuning bij Advisor centraal staan. Eric: zo kunnen onze klanten sinds kort profiteren van onze nieuwe Modern Workplace, waarin cloudapplicaties, hosting en monitoring perfect op elkaar worden afgestemd. Gebruikers kunnen daarmee eenvoudig overal (samen)werken en ICT managers behouden de zekerheid van stabiliteit en beheersbaarheid. Aangevuld met onze Managed Security oplossingen is men beschermd tegen ongewenste indringers en beschikt men over een ideale werkplek voor een vast bedrag per maand.

Inzet op business intelligence

Als het aan ons ligt, wordt 2019 ook het jaar dat de business intelligence-  en samenwerking tools van Microsoft, zoals Teams, SharePoint en de krachtige informatie tool Power BI, definitief doorbreken binnen mkb-bedrijven. Eric: ‘We ervaren enerzijds dat managers op zoek zijn naar manieren om de interne en externe samenwerking efficiënter en volledig compliant ingericht te krijgen. Anderzijds zien we dat de beschikbare tools binnen Office 365, die daar uitstekend geschikt voor zijn, niet of nauwelijks gebruikt worden. Het ontbreekt bedrijven aan kennis, ervaring en capaciteit op dat gebied. Kennis, ervaring en capaciteit die wij wel in huis hebben en graag inzetten om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun samenwerkingsprocessen: van het stroomlijnen van documentenbeheer tot en met het analyseren en optimaal inzetten van relevante bedrijfsdata en dashboarding.’

Een gezond, sprankelend en succesvol 2019

‘Natuurlijk kunt u erop vertrouwen dat we, naast de twee dienstverleningspijlers die ik zojuist benoemd heb, alle ICT-ontwikkelingen op de voet blijven volgen en u tijdig informeren over nieuwe trends en oplossingen die uw bedrijfsvoering raken. Op de manier die u van ons gewend bent: gedreven, betrokken en proactief. We zijn in alle opzichten klaar voor een mooi, nieuw en succesvol businessjaar. Maar voor het zover is, wil ik u hartelijk bedanken voor de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar en u, uw dierbaren en medewerkers gezellige feestdagen en een gezond en sprankelend 2019 toewensen.’

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Meer nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

ISDN stopt september 2019

Laat u niet verrassen en kom in actie!

Lees meer