Advies

Roadmapping

Roadmapping is het opstellen van een ICT meerjarenplan. In dit plan worden alle toekomstige projecten op chronologische volgorde (de roadmap) gezet. Denk aan vervanging van hardware, licenties verlengen, uitbreidingen en nieuwe functionaliteit.

Lees verder

Security scan

Maak een inschatting van de beveiliging van jouw ict omgeving op de acht gebieden van security. Zoveel mensen, zoveel wensen. De mogelijkheden van security vliegen je om de oren. Dat geldt voor ons als ICT leverancier ook. En welke oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? De kans is groot dat er geen eenduidig advies is en dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden.

Lees verder

Productivity scan

De Productivity Scan is een informatief gesprek van 60 minuten dat volledig inzicht geeft in de productiviteit binnen jouw MKB-organisatie aan de hand van de zes lagen van Productivity. Na deze scan weet je waar je staat, hoe je scoort en welke kansen er aanwezig kunnen zijn binnen jouw onderneming.

Lees verder

Quickscan

De ict ontwikkelt zich in hoog tempo. Maar waar doe je nu goed aan als verantwoordelijke voor de ict? Moet je inzetten op productiviteit, of wil je meer de nadruk leggen op veiligheid? Hoe faciliteer je thuiswerken op de manier die het beste past bij jouw organisatie? Het zijn ingewikkelde vraagstukken waarbij jouw huidige omgeving als uitgangspunt dient. Om goede keuzes te maken scannen we je huidige omgeving. Daarvan maken we een rapport, inclusief aanbevelingen en/of een roadmap.

Lees verder

Meer over Advies

Zet de punten op de i van je security 

Al enige jaren tekent zich een trend af in het zakelijke landschap. Bedrijven maken vaker gebruik van cloudoplossingen en krachtige mobiele devices en daardoor zijn medewerkers in staat overal te…

    Up-to-date met onze nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

    ISDN stopt september 2019

    Laat u niet verrassen en kom in actie!

    Lees meer