Uw bedrijfsvoering eenvoudig beschermd tegen calamiteiten

Hoeveel laat u aan het toeval over?

In geval van een calamiteit of onvoorziene ontwrichting van uw servers en werkstations wilt u uw essentiële bedrijfsdata en cruciale systemen beschermen. Of het nu gaat om een grote regionale stroomstoring, een overstroming of een aanval met een virus, u accepteert alleen de meest minimale downtime en het minste dataverlies. Ernstige financiële gevolgen, stagnatie van uw bedrijfsvoering of reputatieschade wilt u te allen tijde vermijden.

Wapen u tegen ongeplande downtime met backup- en uitwijk in de cloud. U kunt nu backup in de cloud gratis uitproberen. Vraag hier uw proefaccount aan.

Proefaccount aanvragen

Disaster Recovery

Organisaties die maximale eisen stellen aan bedrijfscontinuïteit kunnen zich eenvoudig beschermen tegen calamiteiten door te investeren in Disaster Recovery as a Service (DRaaS). Deze cloud-gebaseerde uitwijkoplossing is schaalbaar en veel goedkoper van traditionele uitwijkoplossingen. Met DRaaS wordt binnen de afgesproken tijd (minuten of uren) de gehele on-premise serveromgeving of kritieke delen daarvan gegarandeerd weer beschikbaar. Uw bedrijfsvoering loopt hierdoor minimale verstoringen op.

Weten wat Disaster Recovery as a Service voor uw organisatie kan betekenen? Download dan de gratis whitepaper.

Whitepaper downloaden

Niet bereikbaar zijn voor huurdersvragen is een no-go

Voor Woningcorporatie GroenWest is het een no go: vanwege ICT-calamiteiten onbereikbaar zijn voor huurders en niet kunnen reageren op hun vragen. Om de continuïteit van deze en andere cruciale werkprocessen te garanderen, koos de in Woerden gevestigde woningcorporatie voor een backup- en uitwijklocatie in de cloud. Joyce Ligthart, ICT-manager: ‘Dankzij de cloud blijven wij altijd in de lucht, wat er met onze on-premise servers ook gebeurt.’          

Advisor heeft bewezen de kennis en ervaring in huis te hebben om ons op dit vlak uitstekend te begeleiden. Daarnaast investeren ze in onze relatie: ze komen veel bij ons op locatie en verdiepen zich echt in onze bedrijfsprocessen. Vandaar uit denken ze mee, adviseren ze ons en komen ze proactief met toekomstgerichte voorstellen. Ze zijn voor ons allang geen gewone leverancier meer, maar een betrouwbare ICT-partner’

Lees meer

Veeam Cloud Connect Backup gratis proberen? Vraag een proefaccount aan.

Proefaccount aanvragen

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht