Datacommunicatie

Datacommunicatie: wat is het? En waarom is het essentieel voor je dienstverlening? 

Om productief en bereikbaar te zijn is een snelle en stabiele toegang tot het netwerk belangrijk. Maar de ene verbinding is de andere niet. Toch wil je zeker weten dat je altijd over de juiste performance, bandbreedte en schaalgrootte beschikt. Daarom zorgen wij ervoor dat al jouw verbindingen op ieder vlak in absolute topconditie zijn, zodat jij gewoon lekker aan de slag blijft.

Altijd de juiste internetverbinding

Online werken wordt steeds meer gemeengoed. Daarom zorgen wij ervoor dat jij altijd over de juiste internetverbinding beschikt. Van supersnel glasvezelinternet tot organisatiebrede wifi-netwerken; samen met jou kijken we naar wat je organisatie vandaag en morgen nodig heeft. Dat doen we onder andere op basis van het hoogwaardige portfolio van KPN, VodafoneZiggo en Cisco. Je collega’s werken daardoor altijd probleemloos, snel en veilig, waar zij zich ook bevinden.

Schaalbare bedrijfsnetwerken op maat

Wij houden jouw collega’s ‒ nationaal en internationaal ‒ met elkaar verbonden. Met Cisco Meraki beschik je over een razendsnel en veilig bedrijfsnetwerk voor al je vestigingen. Met VPN-verbindingen zorg je ervoor dat jouw collega’s altijd veilig en snel werken, of ze nu op kantoor, thuis of op een flexibele locatie werken.

Bepaal zelf wat belangrijk is

Met slimme netwerkoplossingen bepaal je zelf de bandbreedte en capaciteit per app of dienst. Neem bijvoorbeeld je Microsoft 365-apps. Intensief gebruik door al je collega’s moet natuurlijk niet ten koste gaan van de snelheid en het gebruiksgemak. Daarom kun je instellen dat deze applicatie voorrang krijgt boven andere applicaties. Door deze verdelingen sluit het bedrijfsnetwerk nog beter aan bij de behoeften en het dagelijkse gebruik van je collega’s.

Laag risico op storingen

Je wilt natuurlijk dat altijd alles altijd up and running is. Ook daar zorgen we voor. Als je wilt, richten we jouw bedrijfsnetwerk namelijk redundant in. Dat betekent dat je automatisch overschakelt naar een andere verbinding als je eens te maken krijgt met een storing. Je netwerk, apps en andere bedrijfskritische onderdelen blijven gewoon draaien, en je collega’s werken gewoon zonder problemen door.

Extra gemak met managed beheer

Misschien heb je zelf helemaal geen tijd of zin om je verbindingen te onderhouden. Wij nemen je dit dan ook graag uit handen. We monitoren je internetverbindingen, bedrijfsnetwerk en andere hardware, en updaten deze waar nodig. Dat is niet alleen goed voor de functionaliteit; het houdt ook allerlei online dreigingen zoals malware en hackers buiten de deur. Wel zo prettig, toch?

Datacommunicatie van Advisor

 • Altijd productief dankzij toekomstbestendige internetverbindingen
 • Snel en veilig communiceren dankzij schaalbare (inter)nationale netwerken
 • Productief werken dankzij schaalbare capaciteit en bandbreedte
 • Altijd aan de slag dankzij laag risico op downtime door redundante oplossingen
 • Beheergemak dankzij mogelijkheden voor uitbesteding

Waarom kies je voor Advisor

 • Gegarandeerd advies en oplossingen op maat
 • Volledige begeleiding tijdens het gehele traject
 • Vaste maandelijkse tarieven per werkplek
 • 24×7-ondersteuning voor al je vraagstukken
 • Advisor werkt alleen met A-merken

Heb je een vraag over deze dienst?

Stel een vraag

Gerelateerde diensten

  Heb je een vraag over deze dienst? We horen het graag! We doen ons uiterste best om je vraag dezelfde dag nog op te pakken.

  Gerelateerd

  PDZ Uitzendbureau

  PDZ Uitzendbureau: “Minder risico in de cloud” 

  Zelf een nieuw serverpark aanschaffen of gebruikmaken van een datacenter? Dat was de keuze waar PDZ Uitzendbureau voor stond. PDZ werkte met hulp van Advisor ICT Solutions de twee scenario’s uit en stapte vervolgens vol overtuiging over op de cloud.

   Up-to-date met onze nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

   ISDN stopt september 2019

   Laat u niet verrassen en kom in actie!

   Lees meer