Managed hosting

Wat is Managed Hosting

Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij de hosting voor jouw organisatie. We brengen het niet alleen onder bij één van onze partners, maar we verzorgen ook de back-up, updates en monitoring voor je, zo hoef je er zelf niet meer over na te denken. In onze online omgeving heb je ieder moment van de dag inzicht in de situatie: hoeveel je afneemt, welke problemen zich hebben voorgedaan, welke afspraken en SLA’s we zijn overeengekomen etc.

Managed Hosting bij Advisor

Samen kijken we welke hosting partij het beste aansluit bij jouw wensen. Het kan bijvoorbeeld belangrijk zijn dat jouw data in Nederland staat. Misschien maakt dat je wel niets uit, maar vind je het belangrijk dat je eenvoudig op- en af kunt schalen of dat de kosten laag blijven. We werken nauw samen met onder andere Microsoft (Azure) en Uniserver.

De voordelen van Managed Hosting bij Advisor voor je op een rij:

 • Altijd inzicht in de actuele status op de klantenportal
 • De gegevens staan op een veilige plek: zowel wijzelf als onze partners zijn ISO27001 gecertificeerd. We voldoen daarmee aan strenge eisen op het gebied van dataveiligheid
 • Advisor is een one-stop-shop: wij leveren alle IT én telefonie oplossingen

Managed hosting kán onderdeel zijn van bijvoorbeeld de moderne werkplek, de online werkplek en de managed werkplek.

Heb je een vraag over deze dienst?

Stel een vraag

  Heb je een vraag over deze dienst? We horen het graag! We doen ons uiterste best om je vraag dezelfde dag nog op te pakken.

  Gerelateerd

   Up-to-date met onze nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

   ISDN stopt september 2019

   Laat u niet verrassen en kom in actie!

   Lees meer