Moderne werkplek

Wat is een moderne werkplek

Tegenwoordig werken we graag wáár we zelf willen op een zelf gekozen device op een tijdstip dat ons uitkomt. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers hierdoor beter tot hun recht komen en werk beter kunnen combineren met hun thuissituatie. Voor veel functies is dit prima haalbaar, dat hebben we ook gezien tijdens de Corona crisis. Maar het vraagt nogal wat van de werkplek die je aanbiedt. Wat stel je ter beschikking aan je medewerkers om ze optimaal te kunnen laten functioneren? Op die vraag geven wij een antwoord met onze “moderne werkplek”.  Met andere woorden: de moderne werkplek is voor iedere organisatie anders, aangepast op jouw situatie, maar staat altijd in de cloud.

De moderne werkplek bij Advisor

Alles in de cloud

Om overal op elke device op ieder moment te kunnen werken, moet alles in de cloud staan. Wij doen dat met behulp van Microsoft technologie: Office365, Teams, SharePoint, PowerBI, Azure, maar we hebben ook een aantal andere oplossingen, waaronder die van Uniserver. Samen we kijken we wat het beste past bij jouw organisatie. Zijn er applicaties die niet in de cloud gezet kunnen worden? Dan zoeken we samen naar een (hybride) oplossing.

Samenwerken

Samenwerken wanneer, waar en met wie je maar wilt. Bijvoorbeeld een videocall met behulp van Teams. De videocall kun je op je laptop doen, maar ook op je telefoon als je in de auto zit. Bestanden kun je delen in een projectomgeving in Teams of op je eigen OneDrive opslaan en delen via een koppeling of als bestand. Bellen kun je via je eigen nummer in de Teams omgeving, maar ook via je eigen mobiele nummer, maar net wat voor jou goed werkt. Met andere woorden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien wel zo eindeloos dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kijken we ook graag met je mee. We geven duidelijk advies over welke strategie het beste past bij jouw organisatie.

Devices

Welke devices jouw medewerkers nodig hebben verschilt per organisatie. Een goed pakket aan hardware geeft je medewerkers de kans om optimaal te functioneren en ontneemt een hoop irritatie. We kijken graag samen naar jouw budget en de taken die je medewerkers hebben om zo tot de beste combinatie te komen. De hardware leveren we graag als dat nodig is, we werken samen met  grote leveranciers waaronder HP en Apple.

Is de moderne werkplek veilig

Daar kunnen we gelukkig volmondig “JA” op zeggen. We beveiligen iedere moderne werkplek met plezier met onze managed security oplossing. Deze oplossing leveren we onder andere in samenwerking met Cisco.

Voordelen moderne werkplek bij Advisor

 • schaalbaar en flexibel: schaal eenvoudig op of af als er medewerkers bijkomen of weggaan. Je betaalt per maand per gebruiker of per device. Je hoeft dus geen investeringen te doen in servers op locatie en onvoorziene veranderingen zijn geen risico meer
 • veilig en betrouwbaar: we slaan je gegevens op in de cloud. Indien gewenst leveren we een geavanceerde back-up mee. We kijken ook naar de veiligheid van je gegevens, met onze managed security oplossing
 • One stop shop: Advisor is een one stop shop als het gaat om IT en telecom. We leveren graag het geheel aan je af, inclusief hardware, zodat iedereen weet dat je bij Advisor moet zijn als er iets geregeld moet worden op het gebied van IT en telecom, wel zo makkelijk
 • We doen zaken met grote spelers op de markt, zoals Microsoft, Cisco, KPN en VodafoneZiggo. Maar we kijken altijd naar wat voor jou de beste oplossing is en zijn onafhankelijk in onze keuze hierin

Moderne werkplek of online werkplek

Bij Advisor maken we duidelijk onderscheid tussen de moderne werkplek en de online werkplek. Waar de moderne werkplek gebaseerd is op cloud, is de online werkplek een remote desktop omgeving. Hier lees je alles over onze online werkplek. 

Heb je een vraag over deze dienst?

Stel een vraag

Gerelateerd

  Up-to-date met onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

  De vijf stappen naar optimale samenwerking in jouw organisatieVoor directieleden die weten dat het slimmer kan

  Download de whitepaper en ontdek hoe je de productiviteit van samenwerkingen kunt vergroten en hoe je kunt bepalen waar je in de jouw dagelijkse praktijk het beste kunt beginnen.

  ISDN stopt september 2019

  Laat u niet verrassen en kom in actie!

  Lees meer