Security scan

Maak een inschatting van de beveiliging van jouw ict omgeving op de acht gebieden van security

Zoveel mensen, zoveel wensen. De mogelijkheden van security vliegen je om de oren. Dat geldt voor ons als ICT leverancier ook. En welke oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? De kans is groot dat er geen eenduidig advies is en dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden.

Acht deelgebieden ICT security

Om structuur aan te brengen in alle oplossingen die mogelijk zijn, hebben we bij Advisor security onderverdeeld in acht deelgebieden. Voor alle deelgebieden hebben we een aantal oplossingen en samenwerkingen met leveranciers, waaronder Cisco al een aantal jaar een betrouwbare partner is.

 1. Bewustzijn van je medewerkers
 2. Beleid binnen je organisatie
 3. Monitoring van kritieke processen
 4. Veiligheid van je bedrijfsdata
 5. Security van je belangrijkste apps
 6. Bescherming van de werkplekken
 7. Beveiliging van het netwerk en verbindingen
 8. Fysieke beveligingsmaatregelen

Hoe scoort jouw organisatie op deze deelgebieden?

We helpen je graag bij het in kaart brengen van waar jouw organisatie staat op deze deelgebieden. Hiervoor hebben we een security scan ontwikkelt. Deze online scan nemen we via een videocall of op locatie bij je af.

Hoe werkt de Security Scan?

We plannen een videocall of afspraak op locatie in. Tijdens deze afspraak doorlopen we de online scan, hiervoor hebben we geen toegang nodig tot systemen. Na een uur tot 1,5 uur hebben we inzicht in de beveiliging van jouw ICT omgeving. In een rapport (PDF) ontvang je een overzicht, waarin we per deelgebied aangeven waarin je sterk bent en welke verbeterpunten er zijn. Daarnaast krijg je inzicht in welke deelgebieden relatief goed of slecht scoren ten opzichte van de andere deelgebieden.

Security Scan

Security Scan of een voorbeeld van hoe een rapport eruit ziet?

Eerst graag een voorbeeld zien van hoe een rapport eruit ziet? We sturen graag een voorbeeld naar je op! Het afnemen van een security scan of het opvragen van een rapport is gratis. Natuurlijk doen we na het afnemen graag een passend aanbod, maar het afnemen van de scan verplicht je tot niks.

Heb je een vraag over deze dienst?

Stel een vraag

  Heb je een vraag over deze dienst? We horen het graag! We doen ons uiterste best om je vraag dezelfde dag nog op te pakken.

  Gerelateerd

  Zet de punten op de i van je security 

  Al enige jaren tekent zich een trend af in het zakelijke landschap. Bedrijven maken vaker gebruik van cloudoplossingen en krachtige mobiele devices en daardoor zijn medewerkers in staat overal te…

   Up-to-date met onze nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

   ISDN stopt september 2019

   Laat u niet verrassen en kom in actie!

   Lees meer