Advisor ICT solutions logo

Internet Protection

Behoud de grip en veiligheid op jouw zakelijke internetverkeer
Volledige controle op het internetverkeer binnen het bedrijf met de best mogelijke bescherming. Niet alleen voor jou, maar voor alle medewerkers binnen jouw organisatie. Dat is wat Internet Protection van Advisor kan bieden.

Wat is Internet Protection?

Werken via een gratis hotspot in een restaurant, in de trein of via wifi thuis? Ongeacht waar de collega’s binnen jouw bedrijf werken, met Internet Protection zijn alle processen beschermd. Door de controle op het internetverkeer te houden, houd je ook grip op de digitale security en integriteit. Wel zo veilig.

Door malafide domeinen of verdachte IP-adressen te blokkeren blijven bedreigingen tijdens alle online werkzaamheden buiten de deur. Ook hyperlinks in e-mailberichten en pop-ups op websites staan onder scherpe controle. Zo is de kans op digitale gevaren zoals malware en ransomware, phishing en zelfs botnets geminimaliseerd.

  

Kenmerken en voordelen van Endpoint Protection

Blokkeer kwaadaardige software

Softwarebedreigingen zoals malware en ransomware maken geen kans

Geen phishingmogelijkheid

Blokkade van verdachte hyperlinks in phishingberichten

Bescherming tegen botnets en cryptojacking

Zorg dat jouw systemen niet tegen je worden gebruikt

Altijd een pakket dat bij je past

In de dienst Internet Protection kun je kiezen tussen drie pakketten: Essential, Advanced en Managed.

  • Essential Internet Protection: Wij richten de software- en monitoringomgeving voor jouw bedrijf in en plaatsen de Software Agent op de devices. Ook krijg je toegang tot de servicedesk van Advisor voor vragen en/of incidenten met betrekking tot de dienst Internet Protection.
  • Advanced Internet Protection: Alle voordelen van het Essential-pakket, plus een periodieke controle door gespecialiseerde medewerkers van Advisor. Met deze check kijken wij of de beveiligingsmaatregelen nog adequaat zijn. Daarnaast doen wij aanbevelingen als er aanvullende maatregelen nodig zijn.
  • Managed Internet Protection: Alle voordelen van het Advanced-pakket, plus de garantie dat wij voor een fixed fee de werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn om een probleem op te lossen. Hierbij krijg je ook onbeperkte hulp van onze servicedesk.

Waarom je kiest voor Internet Protection bij Advisor

Volledige bescherming tegen de online gevaren is voor ieder bedrijf onmisbaar. Advisor zorgt ervoor dat medewerkers ongeacht waar of wanneer ze werken veilig kunnen werken. Zo krijg je met de kennis en ervaring van onze specialisten de digitale verdedigingslinie die je nodig hebt, nu en in de toekomst.

Wil je meer weten over Internet Protection en werken met een continue online beveiliging? Laat ons je helpen. Deel je gegevens met ons en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Internet Protection samengevat in enkelen punten:
Altijd up-to-date beveiliging
Beschermd tegen online gevaren
Niet gebonden aan locatie of internetsoort

Meer over Security

Bekijk alles
Endpoints: van begin tot eind beveiligd

In een groeiende digitale wereld is het belangrijker dan ooit om apparaten goed te beveiligen. Dit doe je met meer dan alleen een wachtwoord en tweefactorauthenticatie (2FA). Dreigingen...

Lees meer
Vijf manieren om de IT-kennis van je collega's te upgraden

In een wereld vol digitale oplossingen is het nog altijd de mens die het verschil maakt als het aankomt op IT-security. Zes op de tien medewerkers in Nederland...

Lees meer
De moderne werkplek

Hiermee maak je het beheer een stuk makkelijker Thuis, op kantoor, onderweg; overal willen je collega’s hun bestanden en programma’s...

Lees meer
Onderdeel van