Advisor ICT solutions logo

Password Manager

Zorg voor veiligheid in woord en daad
Een datalek voorkomen is van groot belang voor ieder bedrijf. Het veilige en verantwoorde gebruik van een wachtwoord staat daarom ook hoog op de aandachtslijst. Met behulp van Password Manager is hier een goede en veilige oplossing voor.

Wat is Password Manager?

Met Password Manager van Advisor bied je medewerkers in een handomdraai zowel veiligheid als gemak aan. Deze dienst bestaat allereerst uit een wachtwoordenkluis. Alle gebruikte wachtwoorden, gebruikersnamen en overige inloggegevens worden hierin veilig opgeslagen. Het is ook mogelijk om nieuwe wachtwoorden automatisch te laten genereren. Op deze wijze weet je zeker dat het wachtwoord aan alle eisen voldoet.

Dankzij de wachtwoordenkluis van Password Manager zijn alle benodigde gegevens op een afgeschermde manier opgeslagen. Het enige wachtwoord dat medewerkers moeten onthouden, is dat van de Password Manager zelf. Door een slimme koppeling met een Microsoft 365-account worden wachtwoorden door een browserextensie uitgelezen en ingevuld.  

Kenmerken en voordelen van Password Manager

Lager risico op beveiligingslekken

Door slecht wachtwoordmanagement is de kans op een beveiligingslek aanzienlijk. Denk hierbij aan hergebruikte, zwakke of het ontbreken van wachtwoorden.

Verhoogde productiviteit en tevredenheid

Maak het jouw medewerkers niet te moeilijk door hen met Password Manager veilige, automatisch gegenereerde wachtwoorden te bieden.

Waarom kies je voor Password Manager bij Advisor?

Advisor regelt met behulp van onze uitgebreide kennis op het gebied van security dat al het wachtwoordbeheer op een veilige manier verloopt. Dit alles zonder de medewerkers extra te belasten door moeilijke wachtwoorden te onthouden en afgeschermd op te laten slaan..

Nieuwsgierig geworden naar Password Manager of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Password Manager samengevat in enkele punten:
Ontzorgen van medewerkers
Vermindering van beveiligingslekken
Sterk wachtwoordenmanagement zonder zorgen

Meer over Security

Bekijk alles
Endpoints: van begin tot eind beveiligd

In een groeiende digitale wereld is het belangrijker dan ooit om apparaten goed te beveiligen. Dit doe je met meer dan alleen een wachtwoord en tweefactorauthenticatie (2FA). Dreigingen...

Lees meer
Vijf manieren om de IT-kennis van je collega's te upgraden

In een wereld vol digitale oplossingen is het nog altijd de mens die het verschil maakt als het aankomt op IT-security. Zes op de tien medewerkers in Nederland...

Lees meer
De moderne werkplek

Hiermee maak je het beheer een stuk makkelijker Thuis, op kantoor, onderweg; overal willen je collega’s hun bestanden en programma’s...

Lees meer
Onderdeel van