Advisor ICT solutions logo
Evenementen

Tijdens deze interactieve Lunch & Learn sessie nemen twee communicatiespecialisten van Lydis je mee in het verhaal van efficiënt digitaal vergaderen. Naast de interessante inzichten die zij met je delen verzorgen wij ook voor een heerlijke lunch. Zo worden belly & brains tegelijk gevoed!

Wat kan je verwachten?

Ben jij de digitale vergadergoeroe binnen de organisatie en komen al je collega’s naar jou toe met vragen? Of ben jij op de hoogte van de nieuwste technieken die je kunnen ondersteunen tijdens het digitaal vergaderen? Dan is het verstandig om deze sessie aan je voorbij te laten gaan. Kom je al wel uit de voeten, maar wil je graag kennis opdoen over hoe je efficiënter digitaal kan vergaderen en hoe je de juiste ondersteunende apparatuur gebruikt? Dan raden we je aan om je aan te melden!

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Hybride vergaderen
Vergaderingen vinden tegenwoordig niet meer plaats op één vaste plek, maar vanaf verschillende locaties zoals de persoonlijke werkplek, onderweg (bijv. in de auto) of vanuit de vergaderruimte op kantoor. Dit wordt ook wel hybride vergaderen genoemd. Maar wat houdt dit nou precies in en wat zijn de mogelijkheden per vergadervorm? Dit leggen we graag aan je uit. Waarbij de focus vooral ligt op het inrichten en gebruik van de vergaderruimte op kantoor. Want weet jij bijvoorbeeld al de juiste manier om een vergaderruimte in te bellen in een online meeting? Hoe je een opname maakt van de vergadering? Of welke apparatuur jou helpt om de vergaderruimte optimaal in te richten voor digitaal vergaderen? Je komt het allemaal te weten.

Whiteboard en content camera
Een beeld zegt meer dan duizend woorden is een bekende spreuk. Ook in het kader van vergaderen is deze van toepassing. Waar je bij het offline vergaderen vaak kan terugvallen op een whiteboard of flipover om een complex onderwerp te vereenvoudigen middels het structureren van informatie, wordt dat bij digitaal vergaderen nog nauwelijks gedaan. Vaak omdat men nog onbewust is van de mogelijkheden hierin. We laten je daarom zien hoe online deelnemers jouw offline whiteboard notities meekrijgen, zodat ook zij visuele ondersteuning hebben bij de besproken materie.

Digitale agenda en notities
Bij steeds meer organisaties verdwijnt het papierwerk. Zo worden ook bij het (digitale) vergaderen de notities steeds vaker bijgehouden op bijvoorbeeld de laptop of een ander device. Maar wat is nou de beste methode om deze notities bij te houden en op welke manier kan je deze naderhand eenvoudig delen met de aanwezige bij de vergadering? Dit vertellen we je allemaal tijdens deze sessie.

Het is een interactieve sessie waar we naast de materie ook ingaan op het gebruik van verschillende vergaderapparatuur en dit laten zien door middel van een live demo.

We rekenen op je

Bij registratie voor de Lunch & Learn sessie houden we rekening met je komst. Uiteraard kan het voorkomen dat je door omstandigheden toch niet aanwezig kan zijn, nadat je je hebt aangemeld. Geef in dat geval uiterlijk op vrijdag 2 december aan ons door dat je helaas niet aanwezig kan zijn bij het event. Zo voorkomen we onnodige verspilling van eten en drinken en kan er iemand anders jouw plaats innemen als het is volgeboekt. Bij voorbaat bedankt!

Voor wie
ICT-manager / -specialist / -gebruiker
Waar
Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht
Wanneer
06 december 2022 12:00
Inschrijven

Programma

11:45 - Inloop
12:00 - Start sessie
12:45 - Gelegenheid 1 op 1 vragen stellen
13:00 - Afronding
Onderdeel van