Advisor ICT solutions logo
Evenementen

Tijdens deze interactieve Lunch & Learn sessie nemen Jeroen Molenaar en Stefan van Nifterick (Molenaar&Plasman Solutions) je mee in het verhaal van privacywetgeving. Naast de interessante inzichten die zij met je delen zorgen wij ook voor een heerlijke lunch. Zo worden belly & brains tegelijk gevoed!

Wat kan je verwachten?

Ben jij op de hoogte van alle onderwerpen met betrekking tot de privacywetgeving (AVG) en weet jij alle nieuwe ins & outs? Dan is het verstandig om deze sessie aan je voorbij te laten gaan. Weet jij globaal wat de privacywetgeving (AVG) inhoudt, maar wil je er graag meer over te weten komen? Dan raden we je aan om je aan te melden!

Welke onderwerpen komen er aan bod?

De basis van de AVG
Met de introductie van de AVG in 2018 is er een wetgeving gekomen die voor alle bedrijven in heel Europa geldt. Omdat 2018 alweer een tijd achter ons ligt is het tijd voor een korte terugblik op die AVG.

Verschillende soorten van dataverlies
Welke verschillende soorten van dataverlies zijn er? En wat zijn de eventuele gevolgen die hieraan verbonden zijn? Wist jij bijvoorbeeld al dat een boete kan oplopen tot 4% van jouw gehele omzet?

Welke toekomstige Europese plannen komen eraan?
We werpen een blik vooruit op wat er in de toekomst aan zit te komen vanuit Europa. Welke veranderingen gaan er plaatsvinden? En wat betekent dit voor jou als organisatie? Je hoort het allemaal.

Wat kan je nu al doen om veiliger om te gaan met de behandeling van persoonsgegevens?
Door middel van tips & tricks vertellen we je meer over wat jij nu al kan doen om veiliger om te gaan met persoonsgegevens.

We rekenen op je

Bij registratie voor de Lunch & Learn sessie houden we rekening met je komst. Uiteraard kan het voorkomen dat je door omstandigheden toch niet aanwezig kan zijn, nadat je je hebt aangemeld. Geef in dat geval uiterlijk op maandag 26 september aan ons door dat je helaas niet aanwezig kan zijn bij het event. Zo voorkomen we onnodige verspilling van eten en drinken en kan er iemand anders jouw plaats innemen als het is volgeboekt. Bij voorbaat bedankt!

Voor wie
ICT-manager & ICT budget houder
Waar
Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht
Wanneer
29 september 2022 12:00
Inschrijven

Programma

11:45 - Inloop
12:00 - Start sessie
12:45 - Gelegenheid 1 op 1 vragen stellen
13:00 - Afronding
Onderdeel van