Advisor bezoekt de cloud

Nadenken over Cloud is onvermijdelijk: door vraag, door het aanbod. Cloud lijkt niet langer een keuze. En dat brengt een andere aanpak met zich mee. Wil je de Cloud ‘zien’ ?

Vaste werkplekken, flexplekken, online werkplekken en alles vanuit de cloud of vanuit een on-premise omgeving of misschien wel een combinatie van beide (hybride). De keuze is enorm en hangt voor een groot deel van de bedrijfsfilosofie af, van het vertrouwen in de cloud en van de type bedrijfsapplicaties die er gebruikt worden. Sta je op het punt nieuwe keuzes te maken en wil je weten welke ICT omgeving het beste aansluit bij jouw organisatie? Kom dan 27 februari 2020 naar onze borrelsessie. We gaan deze sessie zelf de cloud in. Dat betekent dat we een beveiligd data-center van binnen zien.

Voor wie is deze borrelsessie interessant?

Ben je als directeur of ICT manager op zoek naar de juiste plek voor de IT systemen (servers) ten behoeve van de bedrijfsapplicaties? Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je meer zien hoe een professionele robuuste Cloud omgeving er uit ziet? Advisor geeft je tijdens deze sessie een overzicht van alle mogelijkheden en factoren waar je rekening mee moet houden zodat de juiste oplossing zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften én jouw werknemers het beste kunnen werken.
We eindigen de sessie met een borrel om nog even na te praten en, informeel, vragen te kunnen stellen.
Aan deze sessie zijn geen kosten verbonden.

Programma 27 februari 2020

13:30 – 14:00 uur Inloop (neem je paspoort, ID of Rijbewijs mee !)
14:00 – 14:45 uur “de Cloud” en het eco-systeem
14:45 – 16:15 uur Rondleiding in Datacenter
16:15 – 17:45 uur Borrel

Locatie:

Equinix Datacenter (AM5)
Scherpenbergweg 42, 1105 AT Amsterdam

Wij kijken uit naar je komst op 27 februari. Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden voor dit gratis evenement

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht