Bezoek datacenter Grafische cloud werkplek

Datum

29 oktober 2020

Locatie

Amsterdam

Doelgroep

Organisaties die werken met zware applicaties

In de cloud werken was voor veel organisaties in de bouw- en grafische sector lastig, omdat ze werken met grote bestanden. Dit kan nu wel met de nieuwste oplossing van Advisor in samenwerking met Uniserver. Dure werkstations kun je vervangen door een laptop of een tablet. Met deze oplossing werk je vanuit huis, of een bouwplaats aan bouwtekeningen of grafische bestanden, zonder vertraging. Het enige dat je nodig hebt is internet en een device.

Omdat we beseffen dat het juíst bij dit soort bestanden van belang is dat alles veilig opgeslagen wordt, laten we je graag op locatie zien hoe we werken. Deze dag leggen we je ook graag uit hoe de oplossing werkt en geven we antwoord op al je vragen.

Schrijf je direct in voor onze rondleiding. Hier zijn zowel collega’s van Uniserver, Advisor als het serverpark (Equinix) aanwezig, zodat we direct antwoord kunnen geven op al je vragen.

Voor wie

Voor iedereen die beslissingen neemt op het gebied van ICT (ICT Managers, CEO’s, CFO’s) bij organisaties die werken met zware programma’s. De oplossing is uitermate geschikt als je meerdere medewerkers hebt die met deze programma’s werken en graag thuis of op locatie willen werken. Om het concreet te maken kun je denken aan organisaties in de grafische sector en de bouwsector. Werk je bijvoorbeeld met AutoCad, Revid, Solidworks, Siemens, Unreal Engine, Adobe Premier Pro, Pixar of Autodesk? Dan is deze oplossing perfect voor jouw organisatie. Wil je één of 100 werkplekken naar de cloud brengen? Deze oplossing is geschikt voor alle bedrijfsgroottes. Werkt je organisatie al voor een gedeelte in de cloud of staat alles (nog) in je eigen serverpark? Voor beide situaties hebben wij een oplossing.

Praktische informatie

 • 22 september van 14:00 tot 17:00
 • Amsterdam (gratis parkeren op eigen terrein)
 • Geldige legitimatie vooraf opsturen in verband met veiligheid van de omgeving

We doen ons uiterste best om deze sessie door te laten gaan, met in achtneming van de overheidsrichtlijnen. Daarom is er maar plek voor een beperkt aantal inschrijvingen. Mocht de sessie onverhoopt helemaal niet door kunnen gaan, dan regelen wij een alternatief in overleg met de inschrijvers.

Schrijf jij je in?

Schrijf je direct in voor deze informatiemiddag op locatie

Aanmelden

Heb je een vraag over dit evenement?

Neem contact op

Programma

14:00
Ontvangst met koffie
14:15
Uitleg grafische werkplek door Advisor: hoe werkt het
15:45
Een concrete case door Uniserver
16:15
Rondleiding

Kosten

Kosteloos

  Ja! Ik schrijf me graag in voor dit kosteloze evenement

  Gerelateerd

  Hardware nodig voor thuiswerken? 

  Hardware nodig voor je medewerkers zodat ze optimaal thuis kunnen werken?  Laptops, headsets, webcams, beeldschermen, dockingstations, muizen, toetsenborden etc. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te laten…

   Up-to-date met onze nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

   ISDN stopt september 2019

   Laat u niet verrassen en kom in actie!

   Lees meer