Uitnodiging kennissessie KPN ÉÉN

Op donderdag 7 juni organiseren we van 14.00 – 16.00 uur in het KPN Service Quality Center in Hilversum een kennissessie over de zakelijke communicatie oplossing KPN ÉÉN. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Ervaar de kracht van de eenvoud

De kenmerken van KPN ÉÉN zijn u wellicht bekend: één oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software, één contract, één factuur, één ServiceDesk, één telefoonnummer en één vast maandbedrag per medewerker.

Wat de voordelen van KPN ÉÉN zijn, kunt u het beste zelf ervaren. Tijdens een interactieve demonstratie kunt u zien hoe eenvoudig KPN ÉÉN is in gebruik en hoe deze alles in één oplossing uw bereikbaarheid, uw communicatiekracht en uw interne samenwerking verbetert.

Inspirerende locatie, gezellige netwerkborrel

We ontvangen u graag op 7 juni bij het KPN Service Quality Center in Hilversum: het kloppend hart van het KPN-netwerk. Vanuit hier wordt het (inter)nationale dienstennetwerk van KPN gemonitord en beheerd. U krijgt de unieke kans om dit indrukwekkende proces van dichtbij te bekijken en te beleven. Na het inhoudelijk deel van de middag sluiten we af met een informele en gezellige netwerkborrel.

Programma

Het programma van de kennissessie:

13.30 – 14.00 uur       Inloop
14.00 – 14.15 uur       Welkom en introductie Advisor
14.15 – 14.30 uur       KPN Service Quality Center
14.30 – 15.15 uur       Introductie KPN ÉÉN
15.15 – 16.00 uur       Demonstratie KPN ÉÉN + vragen
Vanaf 16.00 uur          Borrel

Locatie

KPN Service Quality Center
Witte Kruislaan 47
Hilversum

Geïnteresseerd? Meld u aan! Wij kijken ernaar uit om u op 7 juni a.s. te ontmoeten.

Aanmelden voor dit evenement

ISDN stopt september 2019

Laat u niet verrassen en kom in actie!

Lees meer