Datum

24 november 2020

Locatie

Thuis

Doelgroep

Ict managers, CEO's, CFO's in mkb-organisaties

Thuiswerken, hoe maak je het net zo veilig als op kantoor? Dat is de vraag waar Jeroen Melis en Arthur Bouwman antwoord op gaan geven in de webinar op 24 november.

De inhoud

Met de huidige situatie rondom het coronavirus zitten de meeste werknemers gedwongen thuis zonder de beschermende middelen die op kantoor wel aanwezig zijn. Hierdoor is de kans om gehackt te worden gegroeid en zijn er bijvoorbeeld meer phishing e-mails in de omloop. Als werkgever kan het lastig zijn om je werknemers in deze situatie hiervoor te beschermen. Wij bieden verschillende oplossingen aan waardoor je werknemers ook thuis veilig aan het werk kunnen.

In de webinar van Jeroen en Arthur gaan we in op deze oplossingen. Een onderdeel hiervan zijn internet protection, wat ervoor zorgt dat ook thuis het internetverkeer continu gecontroleerd wordt, en endpoint protection, wat bescherming biedt tegen virus- en malware bedreigingen. Daarnaast spreken we over de Microsoft Advanced Threat Protection, een cloudoplossing tegen phishing en over Multi Factor Authenticatie.

Door het gebruik van deze oplossingen zorg je ervoor dat je medewerkers thuis net zo veilig kunnen werken als op kantoor. In de webinar gaan we hier meer toelichting bij geven.

Voor wie

Voor iedereen die beslissingen neemt op het gebied van ICT (ICT Managers, CEO’s, CFO’s) in een MKB organisatie. De oplossingen zijn zeer geschikt als jouw medewerkers op het moment (voornamelijk) thuiswerken. Wil je verzekerd zijn dat je werknemers thuis net zo veilig werken als op kantoor? Dan zijn deze oplossingen perfect voor jouw organisatie.

Inschrijven

Heb je een vraag over dit evenement?

Neem contact op

Programma

10:00
Arthur Bouwman spreekt over oplossingen van Microsoft
10:45
Jeroen Melis spreekt over Managed Security oplossingen (van Cisco)

Kosten

Kosteloos

  Ja! Ik schrijf me graag in voor dit kosteloze evenement

  Gerelateerd

  Hardware nodig voor thuiswerken? 

  Hardware nodig voor je medewerkers zodat ze optimaal thuis kunnen werken?  Laptops, headsets, webcams, beeldschermen, dockingstations, muizen, toetsenborden etc. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te laten…

   Up-to-date met onze nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

   ISDN stopt september 2019

   Laat u niet verrassen en kom in actie!

   Lees meer