Webinar met Cisco over veilig thuiswerken

Thuiswerken, hoe maak je het net zo veilig als op kantoor? Dat is de vraag waar Jeroen Melis en Arthur Bouwman antwoord op gaan geven in de webinar op 24 november.

De inhoud

Met de huidige situatie rondom het coronavirus zitten de meeste werknemers gedwongen thuis zonder de beschermende middelen die op kantoor wel aanwezig zijn. Hierdoor is de kans om gehackt te worden gegroeid en zijn er bijvoorbeeld meer phishing e-mails in de omloop. Als werkgever kan het lastig zijn om je werknemers in deze situatie hiervoor te beschermen. Wij bieden verschillende oplossingen aan waardoor je werknemers ook thuis veilig aan het werk kunnen.

In de webinar van Jeroen en Arthur gaan we in op deze oplossingen. Een onderdeel hiervan zijn internet protection, wat ervoor zorgt dat ook thuis het internetverkeer continu gecontroleerd wordt, en endpoint protection, wat bescherming biedt tegen virus- en malware bedreigingen. Daarnaast spreken we over de Microsoft Advanced Track Protection, een cloudoplossing tegen phishing en over Multi Factor Authenticatie.

Door het gebruik van deze oplossingen zorg je ervoor dat je medewerkers thuis net zo veilig kunnen werken als op kantoor. In de webinar gaan we hier meer toelichting bij geven.

Voor wie

Voor iedereen die beslissingen neemt op het gebied van ICT (ICT Managers, CEO’s, CFO’s) in een MKB organisatie. De oplossingen zijn zeer geschikt als jouw medewerkers op het moment (voornamelijk) thuiswerken. Wil je verzekerd zijn dat je werknemers thuis net zo veilig werken als op kantoor? Dan zijn deze oplossingen perfect voor jouw organisatie.

Praktische informatie

  • 24 november van 10:00 tot 11:15
  • Online via Microsoft Teams (de aanmeldlink ontvang je via de mail)

Schrijf jij je in?

Schrijf je direct in voor deze webinar

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht