Werkplekken zonder zorgen, optimaal werken

Wist je dat de ICT per gemiddelde werkplek in Nederland €2466 kost? Het bepalen van de juiste inrichting van de digitale werkplek is dan ook een belangrijke beslissing; Vaste werkplekken, flexplekken, online werkplekken, alles in de cloud of on-premise? De keuze voor het inrichten van een werkplek is enorm en hangt voor een groot deel van de bedrijfsfilosofie af. Schrijf je nu in voor de gratis sessie

Voor wie is de ontbijtsessie interessant?

Kun je als directeur of ICT-manager wel wat hulp gebruiken bij het inzichtelijk maken van de opties die er zijn in werkplekomgevingen? Of wil je meer weten over welke werkplek nou echt past bij jouw organisatie? Kom dan dinsdag 18 februari 2020 naar onze ontbijtsessie in Mijdrecht. We verwelkomen je graag met een heerlijk, gratis ontbijt.

Key Takeaways van de sessie

  • Welke verschillen in werkplekken bestaan er? En welke past het beste bij mijn bedrijf?
  • Wat moet ik weten om de juiste keuze te maken?
  • Wat kan ik leren van andere bedrijven?
  • Data security en veiligheid: hoe kan ik dit het beste inrichten?
  • Hoe kan ik optimaliseren binnen mijn budget?

Praktische zaken

  • Datum: 18 februari van 7:45 tot 10:00
  • Locatie: Communicatieweg 5, Mijdrecht
  • Deze ontbijtsessie is kosteloos

Onze sprekers

Arthur Bouwman, Solutions Architect & Innovations bij Advisor ICT Solutions.
Arthur gebruikt zijn kennis graag om ICT en de business op elkaar aan te laten sluiten. Hij helpt onze klanten graag met het zoeken naar de digitale transformatie die het beste past bij ze past.

Vincent Blaauw, Microsoft Consultant en Solutions Architect bij Advisor.
Met zijn ervaring en kennis helpt hij onze klanten efficiënter samen te werken met zowel interne als externe collega’s. Welke aanpassingen zijn er nodig aan de huidige ICT infrastructuur? Welke (cloud) oplossingen ga je gebruiken en hoe richt je deze in? Dit zijn vragen die Vincent graag met klanten beantwoordt.

Na de sessie van Arthur en Vincent is er tijd om ze persoonlijk vragen te stellen. We kijken ernaar uit je op ons kantoor te ontmoeten!

Aanmelden voor dit gratis evenement

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht