Advisor ICT solutions logo

Advisor vanaf nu Apple DEP authorised reseller

Home » Inspiratie » Blogs » Nieuws » Advisor vanaf nu Apple DEP authorised reseller
Goed nieuws! Tegenwoordig zijn wij geautoriseerd reseller voor het Device Enrollment Program (DEP) van Apple. Wat dit kort inhoudt? Wij zijn de aangewezen partij om u te helpen bij een efficiënte uitrol van Apple iPhones en iPads. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze veilig beheerd blijven tijdens het gebruik.

Stroomlijnen uitrol nieuwe Apple-devices

Het uitrollen van nieuwe devices ten behoeve van medewerkers hoeft tegenwoordig niet meer handmatig; de tijden dat elk nieuw toestel langs de IT-afdeling ging om ingesteld te worden zijn voorbij.

DEP is Apple’s oplossing voor het eenvoudig configureren en uitrollen van Apple-devices. Gebruikers kunnen hun nieuwe iPhone, iPad of iMac vanuit de doos direct in gebruik nemen – het toestel hoeft niet eerst geconfigureerd te worden. DEP werkt samen met andere MDM-oplossingen, zoals Meraki Systems Manager. DEP zorgt ervoor dat het device automatisch verbonden wordt met de MDM-oplossing en daar de instellingen van downloadt.

Naast een tijdsbesparing levert dit ook een verbeterde beveiliging op. Toestellen kunnen op afstand worden vergrendeld of gewist, in het geval van diefstal of verlies. Gevoelige data komt zo niet in handen van onbevoegden. Daarnaast kunnen veiligheidsinstellingen verplicht worden gesteld, zoals het gebruiken van de vingerafdrukscanner of niet kunnen verbinden met openbare wifi-netwerken.

De voordelen van DEP:

  • Tijdsbesparing doordat devices vanuit de doos al geconfigureerd zijn
  • Alle devices (ook bestaande) kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan DEP aan de hand van een IMEI-nummer
  • Het bedrijf heeft nauwgezet inzicht in alle Apple-devices via een overzichtelijk dashboard
  • Toestellen en bedrijfsdata zijn beter beveiligd

De voordelen van een DEP-reseller

Wij waren al Apple Reseller en konden u helpen met alle Apple-devices voor uw organisatie. Doordat we nu geautoriseerd DEP-reseller zijn kunnen we een nóg bredere dienstverlening aanbieden. We kunnen u adviseren over het gebruik van DEP en de mogelijke instellingen die nodig zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarnaast zijn we gecertificeerd om Apple-devices – ook die u al in gebruik heeft – in DEP te plaatsen.

Wilt u meer informatie over Apple-devices en hoe u deze efficiënt kunt uitrollen en beheren? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Maandelijkse ICT tips en ontwikkelingen ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meer over Nieuws

Bekijk alles
Efficiënter werken voor iedereen

Advisor ICT Solutions uit Mijdrecht verzorgt met 70 medewerkers het beheer en de inrichting van moderne werkplekken, servers, communicatieoplossingen en...

Lees meer
Sportclinics

Klimmen Strandfietsen Wakeboarden Boulderen

Lees meer
Glenn in 't Veld - Accountmanager

Vertel, wie ben je? Ik ben Glenn in ’t Veld, 30 jaar en kom uit Wilnis. Dit ligt direct tegen...

Lees meer
Onderdeel van