Advisor vanaf nu Apple DEP authorised reseller

Home » Inspiratie » Blogs » Nieuws » Advisor vanaf nu Apple DEP authorised reseller
Goed nieuws! Tegenwoordig zijn wij geautoriseerd reseller voor het Device Enrollment Program (DEP) van Apple. Wat dit kort inhoudt? Wij zijn de aangewezen partij om u te helpen bij een efficiënte uitrol van Apple iPhones en iPads. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze veilig beheerd blijven tijdens het gebruik.

Stroomlijnen uitrol nieuwe Apple-devices

Het uitrollen van nieuwe devices ten behoeve van medewerkers hoeft tegenwoordig niet meer handmatig; de tijden dat elk nieuw toestel langs de IT-afdeling ging om ingesteld te worden zijn voorbij.

DEP is Apple’s oplossing voor het eenvoudig configureren en uitrollen van Apple-devices. Gebruikers kunnen hun nieuwe iPhone, iPad of iMac vanuit de doos direct in gebruik nemen – het toestel hoeft niet eerst geconfigureerd te worden. DEP werkt samen met andere MDM-oplossingen, zoals Meraki Systems Manager. DEP zorgt ervoor dat het device automatisch verbonden wordt met de MDM-oplossing en daar de instellingen van downloadt.

Naast een tijdsbesparing levert dit ook een verbeterde beveiliging op. Toestellen kunnen op afstand worden vergrendeld of gewist, in het geval van diefstal of verlies. Gevoelige data komt zo niet in handen van onbevoegden. Daarnaast kunnen veiligheidsinstellingen verplicht worden gesteld, zoals het gebruiken van de vingerafdrukscanner of niet kunnen verbinden met openbare wifi-netwerken.

De voordelen van DEP:

  • Tijdsbesparing doordat devices vanuit de doos al geconfigureerd zijn
  • Alle devices (ook bestaande) kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan DEP aan de hand van een IMEI-nummer
  • Het bedrijf heeft nauwgezet inzicht in alle Apple-devices via een overzichtelijk dashboard
  • Toestellen en bedrijfsdata zijn beter beveiligd

De voordelen van een DEP-reseller

Wij waren al Apple Reseller en konden u helpen met alle Apple-devices voor uw organisatie. Doordat we nu geautoriseerd DEP-reseller zijn kunnen we een nóg bredere dienstverlening aanbieden. We kunnen u adviseren over het gebruik van DEP en de mogelijke instellingen die nodig zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarnaast zijn we gecertificeerd om Apple-devices – ook die u al in gebruik heeft – in DEP te plaatsen.

Wilt u meer informatie over Apple-devices en hoe u deze efficiënt kunt uitrollen en beheren? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Maandelijkse ICT tips en ontwikkelingen ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meer over Nieuws

Bekijk alles
Microsoft stopt met Basic Authentication in Exchange Online

Microsoft stopt per 1 oktober 2022 met Basic Authentication in Exchange Online. Dit betekent dat er vanaf dat moment geen gebruik meer gemaakt kan worden van onveilige authenticatieprotocollen...

Lees meer
Ernstige kwetsbaarheid in Apache Log4j

De veelgebruikte log4j-tool, die gebruikt wordt voor het loggen van Java applicaties, bevat een ernstige kwetsbaarheid. Hierdoor kunnen ongeauthenticeerde personen op afstand willekeurige code injecteren en uitvoeren met...

Lees meer
Advisor wint 'ClubCisco partner of the year award'

Cisco heeft bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in Cisco’s boekjaar 2021. Ieder jaar...

Lees meer
Onderdeel van