Advisor ICT solutions logo

Advisor wint 'ClubCisco partner of the year award'

Home » Inspiratie » Blogs » Nieuws » Advisor wint 'ClubCisco partner of the year award'
Cisco heeft bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in Cisco’s boekjaar 2021. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland, dit jaar tijdens een virtuele sessie, awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Waarom ontvingen wij de award?

“Deze partner heeft laten zien een enorme dosis kennis over de producten en diensten van Cisco in huis te hebben. Naast deze gedetailleerde kennis heeft Advisor afgelopen jaar een grootse prestatie geleverd op commercieel vlak, met triple-digit groei van de security en Meraki omzet. Cisco is erg trots op deze samenwerking en kijkt er naar uit om de band met Advisor verder te versterken”. Aldus Daan de Groot – Head of Partner Organization Netherlands bij Cisco.

Alle winnaars op een rij

Dit jaar waren er maar liefst achttien categorieën waar partners een award voor konden ontvangen. Benieuwd naar de volledige rij met award-winnaars waartussen wij ons mogen scharen? Je leest hier meer over de bekendmaking van de overige partners die hebben gewonnen.

Maandelijkse ICT tips en ontwikkelingen ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meer over Nieuws

Bekijk alles
Sportclinics

Klimmen Strandfietsen Wakeboarden Boulderen

Lees meer
Glenn in 't Veld - Accountmanager

Vertel, wie ben je? Ik ben Glenn in ’t Veld, 30 jaar en kom uit Wilnis. Dit ligt direct tegen...

Lees meer
Business Productivity Team

Vertel, wat is het Business Productivity Team? Het Business Productivity Team (BP-Team) is een groep toegewijde en gemotiveerde specialisten, waarbij...

Lees meer
Onderdeel van