Advisor ICT solutions logo

Hendrik Brouwer - Security Engineer

van stagiair naar Security Engineer
Home » Inspiratie » Blogs » Medewerkersverhalen » Hendrik Brouwer – Security Engineer


Vertel, wie ben je?

Hallo, ik ben Hendrik Brouwer. Afkomstig uit Duitsland en geboren in een zeer klein dorpje wat toentertijd minder dan 1000 inwoners had. Op zeer jonge leeftijd verhuist naar Nederland en opgegroeid in het rustige Hoofddorp.

Van stagiair naar Security Engineer

Na het doorlopen van verschillende studies in de richting van Informatica zoals Systeembeheer en Forensische IT, ben ik als stagiair aan de slag gegaan bij Advisor. Nadat ik mijn stagetraject succesvol had afgerond en een positieve ervaring van beide kanten, ben ik aangenomen als volwaardig medewerker binnen het Security Team van Advisor. Sindsdien ben ik nu zo’n twee jaar werkzaam bij Advisor in de functie van Security Engineer. Hierbij houd ik me vooral bezig met het monitoren en acteren op mogelijke beveiligingsincidenten bij zowel klanten als onszelf. Daarbij adviseer ik klanten over hun huidige aanpak omtrent security. Ook ben ik verantwoordelijk voor het uitrollen van securityoplossingen en het ontwikkelen van nieuwe diensten voor het dienstenportfolio van Advisor.

Open bedrijfscultuur

Het leukste aan het werken bij Advisor vind ik de open bedrijfscultuur, waarbij iedereen bereikbaar is en open staat voor een grapje en een dolletje. Het feit dat iedereen, organisatie breed, zo open en bereikbaar is, was voor mij wel een punt van gewenning. Daarnaast heb ik het als zeer prettig ervaren dat de mogelijkheid wordt geboden om je eigen pad uit te stippelen om door te groeien aan de hand van je eigen ambities.

Actieve levensgenieter

In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met het beoefenen van krachttraining en ben dan ook wel 5-6 dagen per week in de sportschool te vinden. Vaak voor of na een werkdag. Deze actieve levensstijl probeer ik zoveel mogelijk te combineren met het ondernemen van avonturen en citytrips met vrienden.

Vloeibaar ontbijt

Het ontbijt sla ik over! Alhoewel, telt een vloeibaar ontbijt in de vorm van een proteïne shake ook als ontbijt?

Meer over Medewerkersverhalen

Bekijk alles
Sportclinics

Klimmen Strandfietsen Wakeboarden Boulderen

Lees meer
Glenn in 't Veld - Accountmanager

Vertel, wie ben je? Ik ben Glenn in ’t Veld, 30 jaar en kom uit Wilnis. Dit ligt direct tegen...

Lees meer
Business Productivity Team

Vertel, wat is het Business Productivity Team? Het Business Productivity Team (BP-Team) is een groep toegewijde en gemotiveerde specialisten, waarbij...

Lees meer
Onderdeel van