Home » Inspiratie » Blogs » Nieuws » Zelfstandig samen: Advisor & Futureproof group
Waar gaat het heen in de ICT? Je zult het jezelf ongetwijfeld ook regelmatig afvragen. Door de veelheid van mogelijkheden heeft Advisor daarom bewust gekozen voor topkwaliteit in selectieve ICT-domeinen. Om jou tegelijkertijd binnen zoveel mogelijk relevante disciplines van dienst te kunnen zijn en om kennis te bundelen vanwege de toenemende complexiteit van ICT-oplossingen heeft Advisor zich aangesloten bij de Futureproof Group, een groep van zelfstandige ICT ondernemingen met focus op het MKB.

Verandering is de enige constante

Nieuwe mogelijkheden doen zich continu voor. Omdat ICT kritisch verankerd ligt in processen geloven wij dat toekomstbestendigheid leidend moet zijn bij keuzes die organisaties maken. Advisor heeft bewust gekozen voor geselecteerde A-merk oplossingen waarvan wij vinden dat ze onze klanten schaalbaar voordeel kunnen opleveren en waarbij wij onze volledige expertise kunnen aanbieden. Met sterke merken als Microsoft, Cisco Meraki, KPN, Vodafone Ziggo, Veeam en Uniserver kunnen we u zo op vele terreinen het beste van het beste bieden, ook in de toekomst.

Jack-of-all trades, Master of none

De complexiteit van ICT-oplossingen en de steeds grotere mogelijkheden in steeds meer facetten van onze organisatie maakt het noodzakelijk om te kiezen voor geselecteerde disciplines. Zo heeft Advisor enkele jaren geleden voor gerichte oplossingen binnen (managed) networking, hosting, communications, security en modern workplace gekozen. Door toe te treden tot de Futureproof group, een groep van 7 zelfstandige ICT specialisten voor het MKB, kan Advisor jou nu ook aanvullende ICT disciplines aanbieden en tegelijkertijd jouw primaire aanspreekpunt en coördinator blijven.

Wie is Futureproof group

Als groep borgen we brede expertise en specialisatie tegelijk. We staan dichtbij onze klanten. Met aandacht maken we het verschil; vandaag én morgen. Continu zoeken we inzichten die klanten en ook onszelf houvast geven en verder helpen. Binnen de Futureproof Group werken circa 300 goed opgeleide en gemotiveerde professionals en binnen de groep beschikken we over zowel ISO9001:2015 als ISO27001:2013 certificeringen.

De Futureproof group wil dé managed service provider van Nederland voor de zakelijke markt zijn en als individuele bedrijven willen we jou de persoonlijke aandacht en kwaliteit blijven geven die jij van ons gewend bent.

Kijk voor meer informatie over onze Futureproof collega's op Futureproof.nl

Wil je meer weten over specifieke producten en diensten die wij jou als Advisor vanuit de groep kunnen aanbieden, neem dan contact op met jouw Accountmanager of stuur ons een terugbelverzoek.

Heb je een vraag over deze blog?
Stel een vraag

Meer over Nieuws

Bekijk alles
Advisor ICT Solutions neemt Nextlevel ICT over

Advisor ICT Solutions (Advisor) heeft ICT-dienstverlener Nextlevel ICT (Nextlevel) per 1 februari overgenomen. De overname sluit aan op de ambities van beide organisaties. Voor Advisor, onderdeel van de...

Lees meer
Advisor ICT Solutions wint aanbesteding online werkplekken DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR - Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht...

Lees meer
Advisor ICT Solutions behaalt ISO 27001 certificering

Hoera! Wij hebben onze ISO 27001 certificering officieel behaald! Bij Advisor houden we er niet van om zomaar wat te doen. Wat we doen, doen we goed. Daarom...

Lees meer
Onderdeel van