Oplossingen die u verder brengen

Van ondersteunende naar strategische ICT

De inzet van ICT is geen doel op zich, maar sluit aan bij de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. Is ICT ondersteunend aan uw administratieve processen, geeft ICT u informatie om uw bedrijf optimaal te sturen of is innovatie cruciaal om uw bedrijf te transformeren en toekomstbestendig te maken? Succesvolle organisaties maken een ontwikkeling door op basis van duidelijke doelen. Ieder op haar eigen manier en in haar eigen tempo. Advisor biedt voor iedere fase passende ICT oplossingen aan op basis van een uitgekiend plan. Wij geloven dat geïntegreerde ICT oplossingen het verschil maken en zijn gespecialiseerd in beheerde netwerkinfrastructuur, -communicatie en -hosting oplossingen. 


Speel op safe met Managed Networking

Wilt u vooral een goede netwerkbasis leggen, met inzichten uw infrastructuur optimaliseren of met ICT-oplossingen uw business innoveren? Welk doel u ook heeft, u kunt bij ons terecht voor al uw netwerkgerelateerde zaken en internet verbindingen. Met ervaren en deskundige Cisco Engineers profiteert u altijd van de meest recente technologieën en mogelijkheden.

Lees meer

Goed bereikbaar zonder zorgen met Managed Communications

Mobiele devices en communicatieoplossingen worden alsmaar slimmer en uitgebreider. Hiermee worden uw organisatie en medewerkers beter bereikbaar, zijn zij flexibeler en productiever. Wilt u vooral goed bereikbaar zijn op uw smartphone of uw bedrijfscommunicatie innoveren met oplossingen als vast-mobiel integratie, chat en videoconferencing? Bij Advisor helpen we u verder.

Lees meer

Verzekerde continuïteit met Managed Hosting

Zorgen voor continuïteit van uw server- en werkplekomgeving is inmiddels een basisbehoefte. Doordat medewerkers steeds meer plaats- en tijdonafhankelijk werken ontstaat nu de behoefte aan oplossingen om efficiënter samen te werken en informatie te delen. Ook ontstaan er nieuwe mogelijkheden door cloud oplossingen. Met Managed Hosting zorgen wij ervoor dat uw medewerkers optimaal kunnen werken; altijd, overal en tegen voorspelbare kosten.

Lees meer

Altijd de juiste kennis en expertise met onze consultancy- en beheerdiensten

Het karakter van ICT binnen bedrijven wordt steeds strategischer. Kiezen voor de juiste ICT-processen en -diensten is cruciaal als u de organisatiedoelen wilt behalen. Wilt u de juiste keuzes op ICT-vlak maken zodat uw bedrijf toekomstbestendig is? Kies voor onze uitgebreide consultancy- en beheerdiensten. Samen maken we van uw ICT-project een succes.

Lees meer

Deelnemen aan onze evenementen?

Kennissessie; Cisco Meraki in Pathé Amersfoort

donderdag 28 juni

Meraki Movie Event Donderdag; 28 juni 12:30 In samenwerking met Cisco Meraki nodigen wij u uit voor een middag met kennis en entertainment. Tijdens dit evenement presenteren wij u in een live demo, behandelen we…

Lees meer

Uitnodiging inspiratiesessie Touching the Cloud

donderdag 4 oktober

De cloud concreet en tastbaar maken, kan dat? Jazeker. Hiervoor organiseren we op donderdag 4 oktober 2018 een speciale themabijeenkomst in ons datacenter in Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.  Of u…

Lees meer

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak