Managed Hosting

Verzekerde continuïteit met Managed Hosting

Zorgen voor continuïteit van uw server- en werkplekomgeving is inmiddels een basisbehoefte. Doordat medewerkers steeds meer plaats- en tijdonafhankelijk werken ontstaat nu de behoefte aan oplossingen om efficiënter samen te werken en informatie te delen. Ook ontstaan er nieuwe mogelijkheden door cloud oplossingen. Met Managed Hosting zorgen wij ervoor dat uw medewerkers optimaal kunnen werken; altijd, overal en tegen voorspelbare kosten.

Basis op orde

Voor veel bedrijven is ICT ondersteunend aan de administratieve processen. Er draait een gevirtualiseerde serveromgeving (fysiek op locatie of deels in de cloud) met bedrijfssoftware en kantoorapplicaties. De focus is gericht op de continuïteit en beschikbaarheid van de ICT-omgeving. Wij ontwerpen de ICT-omgeving, voeren de implementatie en migratie uit en nemen – eventueel samen met uw ICT-beheerder – de omgeving in beheer. U profiteert van volledige ontzorging en voorspelbare kosten. Onze infrastructuuroplossingen zijn gebaseerd op HP, Microsoft, VMware, Citrix en Veeam.

Basis op orde met:

 • Virtualisatie van serveromgevingen
 • Migraties van Exchange Server naar Exchange Online
 • Migraties van Windows Server
 • Inrichting en beheer van Remote Desktop Server- (RDS) omgevingen
 • Inrichting en beheer van Veeam back-up (zowel on-premise als cloud)
 • Beheer van werkplekomgevingen

De juiste kennis en inzichten

Wordt uw ICT bedrijfskritischer en werken de ICT-afdeling en de business meer samen? Dan ontstaat de behoefte aan inzicht en het delen van informatie. Niet alleen informatie over werkprocessen en rapportage uit bedrijfssoftware, maar ook informatie over de werking en performance van de ICT-omgeving. Heeft u deze behoefte? Dan richten we voor u een 24/7 monitoringomgeving in die melding geeft als er (dreigende) verstoringen zijn. Verder voorzien we de bedrijfskritische onderdelen periodiek van patches en updates. We overleggen regelmatig, waarbij we rapportage, ICT-trends en -ontwikkelingen samen met u bespreken.

Wilt u dat medewerkers beter gaan samenwerken en overal online toegang hebben tot hun documenten? Dan bieden Office 365 en SharePoint daar goede mogelijkheden voor. U kunt bij ons terecht voor advies over alsmede implementatie en beheer van uw Office 365-omgeving. Ook hebben wij SharePoint-specialisten die uw teamsites, intranet en webportalomgevingen kunnen bouwen.

Inzicht en verbetering door:

 • 24/7 monitoring van netwerkonderdelen en alerts bij (dreigende) verstoringen
 • Deskundig advies op basis van rapportage, trends en ontwikkelingen
 • Proactief en SLA-gestuurd ICT-beheer volgens standaardwerkwijzen (ITIL)
 • Advies over werken met Microsoft Office 365
 • Ontwerp, inrichting en beheer van Microsoft SharePoint-omgevingen

Innoveren met Managed Hosting

Door de continue technische vernieuwingen zoals cloud, internet, mobiele toepassingen en het Internet of Things kunt u uw complete bedrijfsproces transformeren, waarbij ICT een strategisch en integraal onderdeel wordt van de business. Door over te stappen op netwerkoplossingen uit de cloud maakt u uw bedrijf wendbaar en toekomstgericht. Per maand schaalt u eenvoudig op of af; u betaalt alleen voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt. Uw kosten zijn beheersbaar en u kunt maximaal investeren in uw business. Wij ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen op het gebied van virtuele servers, back-up en uitwijk. Daarnaast kunnen we uw ICT-beheer (gedeeltelijk of in zijn geheel) overnemen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Innoveren door:

 • Ontwikkelen van een cloudstrategie en advies over cloudtoepassingen
 • Migratie naar Private Cloud diensten (Infrastructure as a Service) en Public cloud diensten van Microsoft Azure
 • Implementatie en beheer van back-up en uitwijk in de cloud
 • Outsourcing van ICT-beheer en focus op uw kerntaken

Meer oplossingen

Managed Networking

Beheerde infrastructuuroplossingen die ervoor zorgen dat u veilig, stabiel, snel en plaatsonafhankelijk kunt werken.

Lees meer

Managed Communications

Communicatieoplossingen voor optimale bereikbaarheid van uw bedrijf, subliem klantcontact en efficiënt online samenwerken.

Lees meer

Modern Workplace

onze dynamische werkplek in de cloud die altijd en overal beschikbaar is en veilig is voor hackers. Efficiënt en inzichtelijk te managen voor ICTérs en ideaal om flexibel met elkaar te kunnen samenwerken.

Lees meer

Managed Security

Speel op safe met slimme managed security-oplossingen die uw continuïteit maximaal ondersteunen.

Lees meer

Consultancy en beheer

Deskundig advies en de juiste kennis en kunde om uw ICT-projecten blijvend tot een succes te maken.

Lees meer

abflexkracht werkt succesvol in de cloud

Abflexkracht heeft dagelijks ruim 500 uitzendkrachten aan het werk, hoofdzakelijk in de agrarische sector. De backoffice van de personeelsbemiddelaar bestaat uit slechts 35 medewerkers. Reden om onlangs te kiezen voor Infrastructuur as a Service (IaaS). Sietze Fokkema, Facilitair Coördinator: ‘Het ontbreekt ons aan kennis en tijd om een intern netwerk goed te beheren en om passende back-up en uitwijkmogelijkheden te organiseren.

‘We kampten met stabiliteitsproblemen van ons voormalige netwerk. Heel vervelend, want storingen werken door in het werkproces en zorgen voor onrust en ontevredenheid op de werkvloer.’ In de zoektocht naar oplossingen voor de steeds terugkerende performance problemen, werd Sietze door een softwareleverancier geattendeerd op Advisor ICT Solutions. ‘Advisor maakte een scan van onze toenmalige infrastructuur en onze toekomstige (organisatie)behoeften. Op basis daarvan adviseerde onze contactpersoon om te kiezen voor Infrastructuur as a Service (IaaS) oftewel om ons netwerk volledig extern uit te besteden, inclusief onze servers.’

 

Lees meer

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

Managed Hosting Nieuws

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht