Managed Networking

Speel op safe met Managed Networking

Wilt u vooral een goede netwerkbasis leggen, met inzichten uw infrastructuur optimaliseren of met ICT-oplossingen uw business innoveren? Welk doel u ook heeft, u kunt bij ons terecht voor al uw netwerkgerelateerde zaken. Met ervaren en deskundige Cisco Engineers profiteert u altijd van de meest recente technologieën en mogelijkheden.

Een solide basis

ICT begint met een solide netwerkbasis. Zo heeft uw bedrijf netwerkoplossingen nodig om verbindingen te leggen. Met servers, met het internet, tussen mobiele devices, met werkplekken, bedraad en draadloos via wifi. Misschien wilt u meerdere vestigingen aan elkaar koppelen, en uiteraard op een veilige manier. Wij helpen u deze solide basis te leggen en maken hiervoor gebruik van Cisco-apparatuur, zowel de classic als cloudgebaseerde variant Cisco Meraki.

Een solide basis met:

 • Advies over alsmede ontwerp en implementatie van een netwerkinfrastructuur
 • 24/7 monitoring en beheer van routers, firewalls, switches, wifi access points en IP-beveiligingscamera’s
 • Uitvoeren van security audits (penetratietest en social hacking)
 • Advisering, inrichting en beheer van datalekpreventietools (antimalware, phishing, contentfiltering en intrusion prevention)

Wilt u Cisco Meraki uitproberen? Vraag dan een gratis 30-dagen trial aan!

De juiste kennis en inzichten

Bedrijfsapplicaties en een groeiend aantal mobiele devices vragen steeds meer van de performance die het bedrijfsnetwerk levert. Dit vraagt om optimalisatie van uw netwerkinfrastructuur. We beginnen met het verzamelen van data vanuit de netwerkapparatuur, servers, werkplekken en mobiele devices. Zo kijken we onder andere naar het netwerk- en applicatieverkeer, bandbreedteverbruik en de wifi-dekking. Vervolgens optimaliseren we de gebruikerservaringen binnen uw bedrijf.

Inzicht en verbetering door:

 • 24/7 monitoring van netwerkverkeer
 • Optimalisatie van verkeersstromen
 • Meten en optimaliseren van wifi-dekking
 • Optimaal beheer van mobiele devices (Mobile Device Management)
 • Continu inzicht in de gezondheid en performance van uw netwerk

Innoveren met Managed Networking

Door het combineren van uw netwerkinfrastructuur, informatie die hieruit voortkomt en oplossingen van derde partijen ontstaan nieuwe mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een winkelier die consumenten gratis wifi aanbiedt. Hiermee kan hij informatie over de gebruikers inwinnen en zo direct online een persoonlijke aanbieding doen. Dit heet Social WiFi. Wifi wordt zo een echte business enabler; ICT innoveert uw dienstverlening. Ook met locatiebepaling op basis van beacon-technologie ontstaan mogelijkheden om direct met gebruikers te communiceren via apps.

Innoveren door:

 • Strategisch advies en consultancy op het gebied van digitale marketing
 • Advies over koppelingen met derde partijen
 • Inrichting en beheer van Social WiFi-software (Purple WiFi)

Business Leaders werkt volledig uit de cloud

Geen eigen IT-beheer en volledig draadloos werken uit de cloud, maar wel betrouwbaar en supersnel. Dat waren de wensen van het ondernemersnetwerk Business Leaders. Op advies van Advisor ICT Solutions koos Frank Broekhuizen, manager finance & operations voor Cisco cloud oplossing, Meraki.

Business Leaders is een landelijk netwerk van topondernemers en directeuren uit uiteenlopende branches die ieder een omzetverantwoordelijkheid van minimaal 5 miljoen euro dragen. De belangrijkste service die Business Leaders haar leden biedt is het proactief leggen van onderlinge business verbindingen. Daarnaast organiseert Business Leaders 40 tot 50 bijeenkomsten per jaar. Frank: ‘Iedere directeur of ondernemer heeft behoefte aan kennispartners en inspiratie. Maar netwerken kost veel tijd en is niet altijd effectief. Daarom helpen wij onze leden daarbij door ze op basis van een gedeelde kennis-, management- of inspiratiebehoefte gericht met elkaar in contact te brengen.’

Lees meer

Meer weten over Cisco Meraki? Volg een webinar en ontvang een gratis WiFi accesspoint!

Registratie webinar

Managed Networking Nieuws

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

Meer oplossingen

Managed Communications

Communicatieoplossingen voor optimale bereikbaarheid van uw bedrijf, subliem klantcontact en efficiënt online samenwerken.

Lees meer

Managed Hosting

Beheerde server- en werkplekoplossingen die garant staan voor continuïteit, een optimale werkomgeving en de juiste gebruikerservaring.

Lees meer

Modern Workplace

onze dynamische werkplek in de cloud die altijd en overal beschikbaar is en veilig is voor hackers. Efficiënt en inzichtelijk te managen voor ICTérs en ideaal om flexibel met elkaar te kunnen samenwerken.

Lees meer

Managed Security

Speel op safe met slimme managed security-oplossingen die uw continuïteit maximaal ondersteunen.

Lees meer

Consultancy en beheer

Deskundig advies en de juiste kennis en kunde om uw ICT-projecten blijvend tot een succes te maken.

Lees meer

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht