Vraag gratis Cisco Meraki trial aan en laat u overtuigen!

Gratis Cisco Meraki trial

Grote kans dat u eerder gehoord of gelezen heeft over Cisco Meraki, de cloud gebaseerde netwerkinfrastructuur die u als dienst afneemt. Advisor biedt u als preferred supplier van Cisco Meraki in Nederland de mogelijkheid om met een Cisco Meraki trial de voordelen uit eerste hand te ervaren. Zeker als medewerkers thuis of op verschillende locaties werken is Meraki dé oplossing voor uw organisatie.

Vraag uw gratis trial vandaag nog aan en ervaar Cisco Meraki 30-dagen zonder kosten binnen uw eigen netwerk omgeving.

Wilt u een persoonlijk advies, maak dan een afspraak met Arthur Bouwman, Meraki Master. Vul dan het contactformulier in en hij neemt zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook op nummer: 088-2384592.

Cisco Meraki wifi access point, switch en firewall met elkaar verbonden

Voordelen van een trial met Cisco Meraki: 

 • Gratis 30-dagen Cisco Meraki
 • Keuze voor firewall, switch of wifi access point
 • Deskundig advies passend bij uw netwerkbehoefte
 • Ondersteuning bij werkende oplevering
 • Uitleg over het Meraki dashboard
 • Evaluatie en implementatie advies

Ik wil graag Cisco Meraki uitproberen. 

Wilt u liever eerst nog de voordelen van Cisco Meraki nalezen?
Dat begrijpen we. U vindt ze hieronder:

Veilig werken op verschillende locaties

Processen verlopen steeds vaker digitaal, medewerkers werken thuis of op diverse kantoorlocaties, het aantal connected devices stijgt exponentieel… Dit alles vraagt om een flexibele en veilige netwerkinfrastructuur die dit mogelijk maakt, meegroeit en goed te beheren valt. Cisco Meraki biedt deze gewenste veiligheid, flexibiliteit en functionaliteit.

Networking-as-a-Service

De Cisco Meraki-netwerkinfrastructuur neemt u als een dienst af. Dit noemen we Networking-as-a-Service. Met Meraki profiteert u van gemak, snelheid, flexibiliteit, beheersbaarheid, verlaging van beheerkosten en schaalbaarheid. Eenvoudig via de cloud te installeren, monitoren en te beheren.

Alles in één totaaloplossing

De oplossing van Cisco Meraki bestaat uit wifi, switches, firewalls, IP-beveiligingscamera’s en Mobile Device Management. Via het Meraki Dashboard zijn alle onderdelen eenvoudig te beheren en te integreren.

We sommen nog even de voordelen van Cisco Meraki voor u op:

 • Eenvoudig koppelen van vestigingen
 • Flexibele toegang tot wifi-omgeving
 • Doeltreffende beveiliging van verbindingen
 • Reguleren van datastromen (layer 7 visibility)
 • Heldere monitoring en rapportages
 • Cloud managed en altijd up-to-date
 • Eenvoudig beheer van mobiele devices
 • Voorspelbare kosten

Advisor ICT Solutions ‒ uw partner in ICT

Als Cisco Premier Partner kunt u vertrouwen op de kennis en expertise die nodig is om elke implementatie tot een succes te maken. Al onze engineers zijn opgeleid en gecertificeerd door Cisco Meraki. Wij hebben zelfs een Cisco Meraki Master in huis, de hoogst opgeleide Meraki-specialist waarvan er slechts zeven in Nederland zijn. Gecombineerd met onze 24/7 beheer met een heldere SLA en ons onafhankelijke advies op het gebied van connectiviteit profiteert u van een toekomstbestendige en betrouwbare oplossing, zonder dat u er zelf tijd in hoeft te investeren.

Cisco Meraki op proef of direct een afspraak maken?

Natuurlijk kunnen we blijven vertellen hoe goed en fijn Cisco Meraki werkt. Toch bent u pas echt overtuigd als u zélf de voordelen kunt ervaren. Daarom biedt Advisor u nu, als preferred supplier van Cisco Meraki in Nederland, de mogelijkheid om Cisco Meraki te testen. Laat uzelf overtuigen van de voordelen die Cisco Meraki biedt en vraag vandaag nog de trial aan. Bent u al overtuigd en wilt u direct een afspraak maken met een van onze adviseurs dan kan dat ook. Bel dan 0297-288873 of vul het formulier in om een afspraak te maken.

Vrijblijvend Cisco Meraki apparatuur uitproberen? Vraag de gratis trial aan.

Trial aanvragen

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht