Optimaal samenwerken

Intranet (SharePoint)

Een eigen intranet met SharePoint, waar bedrijfsinformatie gestructureerd gedeeld kan worden en er één waarheid ontstaat.

Lees verder

Samenwerken (Teams)

We besteden dagelijks gemiddeld twee uur aan e-mail en bijna twee uur aan het vinden van informatie. Dit is de helft van je werkdag. Microsoft Teams heeft als doel om per team alle communicatie, informatie en applicaties bij elkaar te brengen.

Wil jij ook de samenwerking binnen je organisatie verbeteren en je medewerkers efficiënter en prettiger laten werken? Dan is Teams wellicht een mooie oplossing.

Lees verder

BI/Dashboarding (Power BI)

Power BI laat je zien wat er in je organisatie gebeurt. Soms is het lastig om je organisatie de juiste richting op te sturen. Want om te kunnen sturen moet je weten waar je bent. Met data uit verschillende bronnen wordt dat al snel knap lastig. In Power Bi brengen we de informatie uit verschillende systemen samen. Door de juiste data te tonen aan verschillende afdelingen in een dashboard ontstaat er duidelijkheid over waar je staat als organisatie, en kun je samen bijsturen en beslissen waar je heen wilt.

Lees verder

Apps (PowerApps)

PowerApps zijn apps zoals je die op bijvoorbeeld je telefoon kent, maar die ook in een browser geopend kunnen worden. PowerApps werken op dezelfde manier als “gewone” apps en zijn beschikbaar op alle soorten devices en platformen (dus ook gewoon op je Iphone and Android). Het verschil met “normale” apps is dat deze PowerApps gebouwd zijn op het Microsoft Office365 platform. Het voordeel hiervan is dat de apps naadloos integreren met andere tooling van Microsoft en dat de licentiekosten in de meeste gevallen al inbegrepen zijn in de Office365 kosten.

Lees verder

Meer over Optimaal samenwerken

    Up-to-date met onze nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

    ISDN stopt september 2019

    Laat u niet verrassen en kom in actie!

    Lees meer