Advisor ICT Solutions

Toekomstgericht, en toch dichtbij. Dat is Advisor. Al sinds 1985. Uw vertrouwde adviseur die samen groeit en verantwoordelijkheid neemt voor uw ICT-omgeving alsof het ons eigen bedrijf is. Onze 50 professionals doorleven waar u naartoe wilt, zijn uw sparringpartner en gids. Voor organisaties tot 500 werkplekken met tijdkritische processen en/of een vestigingenstructuur leveren en beheren wij praktische ICT oplossingen op het gebied van netwerk infrastructuur, communicatie en hosting.

Alsof het ons eigen bedrijf is

Het zit in onze genen: klantgericht denken en klantgericht doen. ‘Wat zou ik doen als het mijn eigen bedrijf zou zijn?’ is de meest gestelde vraag bij ons op kantoor. Die vraag houdt ons scherp, dienstbaar en bewust van de impact die ICT heeft op uw bedrijfsvoering. In onze aanpak zijn we pragmatisch en oplossingsgericht. We zijn wars van ellenlange rapporten met adviezen en vervolgvragen. Natuurlijk analyseren we grondig, maar we geven heldere antwoorden en scheppen eenvoud in de complexiteit. In de uitvoering stropen we onze mouwen op en zetten we alles op alles om datgene te doen wat u in uw bedrijfsvoering verder helpt.

Voor elkaar, met elkaar

Het is zoals een collega van ons laatst zei: ‘We leveren onze projecten met een strik erom af. En daar hebben we elkaar keihard voor nodig.’ Als collega’s vormen we één geheel en klaren samen iedere klus. Of je nu directeur bent, salesmanager of supportmedewerker, iedereen doet er bij ons toe en staat voor elkaar klaar. Dat zit hem in hele gewone zaken: een luisterend oor, een helpende hand, een goed advies, een gedeeld idee, een beantwoorde vraag en een collectieve lach. We werken hard, maar vinden elkaar op zijn tijd ook in het samen sporten, samen beleven en samen proosten. Zo zijn we altijd geweest en zo zullen we altijd blijven.

Ja maar, hoe zit dat precies?

We zijn geïnteresseerd, of zeg maar gerust nieuwsgierig. We zijn continu op zoek naar meer informatie en meer kennis. Kennis over ons vakgebied en de allernieuwste ICT-ontwikkelingen, maar bovenal over u en de branche waarin u actief bent. We zijn daarin ambitieus en investeren tijd en energie in training on the job, workshops en opleidingen. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen. Het daagt ons uit, maakt ons werk veelzijdig en verdiept onze toegevoegde waarde in de markt.

Professioneel

We zijn goed georganiseerd en betrouwbaar. Afspraak is afspraak en we delen én borgen onze kennis en informatiestromen op een uniforme manier. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd, proactief en zoeken altijd naar verbeteringen in onze processen en diensten. We communiceren open en direct en zijn doel- en resultaatgericht. Goed is alleen goed genoeg als uw klantvraag voor 100% naar tevredenheid beantwoord is.

Gezond van lijf en leden

We zijn geen gezondheidfreaks, maar we geloven wel dat een gezonde geest en een gezond lichaam bijdraagt aan de vitaliteit van onszelf, ons bedrijf en vooral aan uw succes. Daarom zijn we blij met het Advisor programma Vitaal Werkt!. We kiezen voor gezonde maaltijden in ons bedrijfsrestaurant, gezonde werkomstandigheden en organiseren bij toerbeurt een sportclinic voor onze collega’s. Welke sport het ook is, het maakt ons niet uit of iemand een beginner is of al gevorderd: iedereen doet mee en heeft zijn eigen plaats in het team. Net zoals overdag op de werkvloer.

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht