Over ons

10

Miljoen omzet

53

Medewerkers

986

Klanten

9984

Werkplekken

1985

Opgericht in

Op het gebied van ICT zijn de mogelijkheden eindeloos. Klinkt geweldig, maar deze vorm van keuzevrijheid maakt je besluiteloos. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Advisor brengt focus. Want als je ziet waar je heen wilt, wordt alles helder.

Alsof het ons eigen bedrijf is

Wij geloven dat aandacht voorwaardelijk is voor goed advies. We vragen door, over je markt, je producten, doelen, dromen, blokkades en belemmeringen. Samen werken we aan inzicht en halen zo het beste uit elkaar.

Digital essentials

We leveren toekomstbestendige adviezen en IT- en telecomoplossingen om mensen optimaal te laten (samen)werken en communiceren.

Onze vijf merkwaarden

We zijn toegankelijk, oplossingsgericht, professioneel, betrouwbaar en klantgericht. Dat klinkt leuk, maar wat verstaan we daar nou precies onder? We maken het graag concreet!

Onze vijf merkwaarden uitgelegd

Wat we doen

Hoewel we niet erg fan zijn van het woord, is de beste manier om ons te omschrijven een full-service ICT dienstverlener. Omdat full-service wel erg veel is, hebben we onze dienstverlening zo overzichtelijk mogelijk gecategoriseerd in vijf deelgebieden: Optimaal samenwerkenAdvies, Optimaal werken, Optimaal communiceren en Veilig werken.

Certificeringen

 • We zijn ISO 9001 gecertificeerd: hiermee borgen we de kwaliteit op veel punten
 • We zijn ISO 27001 gecertificeerd: per juni 2019 voldoen we aan deze wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging

Samenwerkingen en partners

We houden er niet van om maar wat te doen. Wat we doen, doen we goed. We investeren in de beste specialisten, certificeringen en werken alleen samen met de beste merken en organisatie.

 • We werken alleen (samen) met A-merken: Microsoft, KPN, Vodafone/Ziggo, Cisco Meraki, Cisco, Uniserver, HP en Apple
 • We zijn Microsoft Gold partner, Premier partner van Cisco, Silver partner van VMWare, Citrix, Veeam en HP en Apple partner
 • We gaan ieder jaar naar bijeenkomsten over de hele wereld van, onder andere onze belangrijkste leveranciers, zoals Cisco en Microsoft. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

The Future Proof Group

Advisor is onderdeel van de Future Proof Group. Naast voordeel op het gebied van samenwerking, geeft dit ook financiële zekerheid.

Future Proof Group

  Up-to-date met onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

  ISDN stopt september 2019

  Laat u niet verrassen en kom in actie!

  Lees meer