Advisor ICT solutions logo

Advisor ICT Solutions behaalt ISO 27001 certificering

Home » Inspiratie » Blogs » Nieuws » Advisor ICT Solutions behaalt ISO 27001 certificering
Hoera! Wij hebben onze ISO 27001 certificering officieel behaald!

Bij Advisor houden we er niet van om zomaar wat te doen. Wat we doen, doen we goed. Daarom zijn we een jaar bezig geweest met het behalen van onze ISO 27001 certificering. Hiermee borgen we dat de gegevens van ons en onze klanten goed beveiligd zijn.

Informatiebeveiliging is al lang niet meer weg te denken in de ICT en dit gaat alleen maar een grotere rol spelen. Bij Advisor was dat besef en de ‘security awareness’ al vroeg aanwezig en werkten we al grotendeels volgens de ISO 27001 standaarden. Versneld door de invoering van de AVG werd de behoefte van onze relaties en onze eigen behoefte aan een formele certificering echter steeds groter.

Wij zijn blij en trots mede te kunnen delen dat ook wij nu formeel gecertificeerd zijn volgens de ISO/EIC 27001:2013 norm.

Vanuit professioneel oogpunt vinden wij het belangrijk dat we een heldere visie hebben op het gebied van veiligheid. Met het behalen van onze ISO 27001 certificering tonen we dit aan. Dat vinden we belangrijk, voor onszelf, maar vooral ook voor onze klanten, leveranciers en overige belanghebbenden. Naast dit certificeringstraject hebben we tevens onze ISO 9001:2015 certificering kunnen verlengen.
Maandelijkse ICT tips en ontwikkelingen ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meer over Nieuws

Bekijk alles
Hoe kun je real-time tracking garanderen in heel Europa?

Huidige situatie van de transport & logistieke sector. De sector kent verschillende uitdagingen die de efficiëntie en betrouwbaarheid van leveringen...

Lees meer
Efficiënter werken voor iedereen

Advisor ICT Solutions uit Mijdrecht verzorgt met 70 medewerkers het beheer en de inrichting van moderne werkplekken, servers, communicatieoplossingen en...

Lees meer
Sportclinics

Klimmen Strandfietsen Wakeboarden Boulderen

Lees meer
Onderdeel van