Redenen om uw ICT te innoveren

Uw ICT-infrastructuur is het hart van uw operationele organisatie

Elk bedrijf kan andere redenen hebben voor een nieuwe ICT-oplossing. Wilt u slimmer samenwerken, sneller innoveren of maximale kostenbeheersing? We hebben de redenen om te innoveren in negen categorieën beschreven.

Wendbare onderneming

Het is belangrijk met uw bedrijf snel in te kunnen spelen op een veranderende marktvraag. Technologische ontwikkelingen maken dit mogelijk en zorgen ervoor dat uw bedrijf toekomstbestendig blijft. Met cloudtechnologie maakt u uw organisatie wendbaar. Groeit uw onderneming? Dan schaalt u eenvoudig op zonder grote investeringen. Zit het even tegen? Dan schaalt u het aantal gebruikers eenvoudig af. Met diensten als KPN ÉÉN, Office 365 en IaaS betaalt u een vast bedrag per maand. Uw bedrijf blijft flexibel en wendbaar om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Flexibel werken

Nederland werkt steeds flexibeler en mobieler. Het overal en altijd toegang tot internet hebben en overal bereikbaar zijn is mainstream geworden. In lijn daarmee willen medewerkers vanaf elk mobiel device toegang hebben tot bedrijfsapplicaties en -data. Zo zijn zij dat immers privé ook gewend. Voorzie uw medewerkers daarom van snelle en veilige internettoegang en Office 365. Samen met het efficiënt beheren van de mobiele devices en een gedegen ICT-infrastructuur maakt dit flexibel werken tot een succes.

Waarborging bedrijfscontinuïteit

In vrijwel elke organisatie is ICT kritisch voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Het risico op uitval van ICT-systemen moet daarom tot een minimum beperkt worden. Door diensten zoals back-ups, uitwijk, servers en applicaties uit de cloud te gebruiken, borgt u de continuïteit van deze systemen. U besteedt het beheer uit aan gespecialiseerde organisaties. Wij leveren betrouwbare, veilige en up-to-date hosting diensten voor een vaste prijs met gegarandeerde kwaliteit. U bent verzekerd van de continuïteit van uw ICT-systemen en kunt zich met een gerust hart concentreren op uw kernactiviteiten.

Veiligheid

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag en wordt steeds verfijnder. Malware en vooral ransomware kunnen grote nadelige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Dit vraagt om een up-to-date beveiliging van uw bedrijfsnetwerk. Vaak wordt alleen aan de beveiliging gedacht tegen invloeden vanaf internet. Toch schuilen er evenveel – vaak onbewuste – risico’s van binnenuit de organisatie. Wij bieden u een uitgebreid portfolio aan beveiligingsoplossingen en adviseren u graag hoe u veilig en zorgeloos kunt werken.

Maximale kostenbeheersing

Verandering is een constante factor geworden, zowel voor uw bedrijf als voor technologie. Dat resulteert in snel veranderende ICT-behoeften. Wat vandaag up-to-date en bruikbaar is, kan morgen niet langer voldoen. Kiest u voor een pay-per-user-model, dan groeien en krimpen de ICT-middelen met u mee. Daarmee worden de ICT-kosten beheersbaar en voorspelbaar. In plaats van een hoge initiële investering en langdurige lasten betaalt u een vast maandbedrag per gebruiker.

Slimmer samenwerken

De aanwezige bedrijfsmiddelen beperken medewerkers nog te vaak om op een eenvoudige, overzichtelijke en vooral efficiënte manier samen te werken. Bestanden staan op verschillende computers of harde schijven, of zweven rond in verschillende (cloud)omgevingen. Door gebruik te maken van Microsoft Office 365 beschikt u over een cloudbased platform dat alle functionaliteiten heeft om het samenwerken binnen uw organisatie makkelijker en effectiever te maken.

Verhoging werknemerstevredenheid

Uw ICT-manager wil maximaal beheer van de ICT-middelen. Uw medewerkers willen vrijheid, maximale internetsnelheid en een eenvoudige toegang tot applicaties en data. Een Enterprise Mobility Management- (EMM) oplossing biedt u het beste van beide werelden. Gun uw medewerkers de vrijheid om hun favoriete apps en diensten op volle snelheid te gebruiken en laat uw ICT-manager volledige controle houden over de veiligheid en beschikbaarheid van de bedrijfsdata.

Klantgerichter communiceren

Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven een vanzelfsprekendheid. Zakelijk ligt dat vaak nog anders. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Met KPN ÉÉN verbetert u namelijk de bereikbaarheid van uw bedrijf. Uw medewerkers zijn zowel vast als mobiel op één telefoonnummer bereikbaar. De communicatie met uw klanten wordt nóg rijker als chat en videoconferencing ingezet worden.

Sneller innoveren

De snelheid waarmee nieuwe diensten ontwikkeld worden, hangt steeds meer samen met het beschikken over de juiste informatie. Specialisten en werkgroepen willen 24/7 beschikken over informatie op een manier naar hun voorkeur. Dit vraagt om integreren van informatie en applicaties, en deze via de cloud beschikbaar te maken. Zo kanaliseert u de informatiestroom en gebruikt u de intern aanwezige innovatiekracht volledig.

Up-to-date met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht