Advisor ICT solutions logo

Gastblog KPN: Innovatie zorgt niet alleen voor transformatie bij de klant

Home » Inspiratie » Blogs » Consultancy » Gastblog KPN: Innovatie zorgt niet alleen voor transformatie bij de klant
In de gastblog van oktober deelt René Schenk, directeur KPN Business Partner Organisatie, zijn visie over de ontwikkelingen die hij ziet in de telecom- en ICT-sector.

We leven in een wereld waarin innovatie en digitalisering steeds meer zakelijke mogelijkheden bieden. Sterker nog, om competitief te blijven is het voor organisaties noodzakelijk om in te stappen op deze transformatie. Zoals ik in een eerdere blog aangaf zijn we in een nieuwe realiteit beland, waarin innovatieve oplossingen – zoals cloudtoepassingen en businessapplicaties – dagelijks een belangrijke meerwaarde bewijzen.

Deze veranderingen in de markt zorgen ervoor dat wij samen met onze business partners op een andere manier onze klanten moeten bedienen. Het succesvol implementeren van innovatie vraagt om een holistische aanpak die verder ingrijpt in de organisatie dan alleen de afdeling ICT of Inkoop. Om die reden is het belangrijk dat uw organisatie bedrijfsbreed onder de loep wordt genomen en bij alle afdelingen wordt doorgerekend welke meerwaarde innovatieve technologie biedt.

Business partners maken zelf ook een transformatie door; van sales- of technisch georiënteerde organisatie naar Trusted Advisor. Kenmerkend voor de Trusted Advisor is het hoge kennisniveau en de innovatiekracht van de organisatie en haar medewerkers, vaak met onderscheidende accreditaties en certificeringen. Deze specialisten ontwikkelen samen met u een ICT-strategie, zodat dankzij technologie en innovatie uw bedrijfsprocessen leaner en efficiënter zullen verlopen.

De Trusted Advisor helpt u enerzijds met bewezen diensten; een strategie die wij bij KPN volledig ondersteunen. Anderzijds door eigen kennis en kunde toe te voegen aan de totale oplossing. De technologie wordt volledig op maat voor uw organisatie opgeleverd. Het resultaat: een toekomstbestendige oplossing met innovatieve oplossingen waar u op kunt vertrouwen.

Advisor is een goed voorbeeld van een business partner die deze transformatie reeds heeft omarmd. De naam zegt eigenlijk al genoeg natuurlijk. De mensen van Advisor helpen bedrijven van advies tot oplevering en volledige nazorg. Ze voorzien in het volledige palet aan ICT-diensten en stellen het belang van klanten voorop. Daarmee begeleiden ze hen succesvol naar de nieuwe realiteit.

René Schenk

Directeur KPN Business Partner Organisatie
Maandelijkse ICT tips en ontwikkelingen ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meer over Consultancy

Bekijk alles
Gastblog KPN: Innovatie zorgt niet alleen voor transformatie bij de klant

In de gastblog van oktober deelt René Schenk, directeur KPN Business Partner Organisatie, zijn visie over de ontwikkelingen die hij ziet

Lees meer
Je handen vrij voor innovatie? Besteed ICT-beheer uit.

Proactief en op je business afgestemde applicatie ontwikkeling is voorwaardelijk om te kunnen innoveren in jouw dienstverlening en marktpropositie. Maar hoe creëer je hiervoor voldoende budget, tijd en...

Lees meer
Onderdeel van