Toekomstgericht en toch dichtbij. Dat is Advisor.

Uw vertrouwde adviseur in ICT

Het ICT-landschap verandert snel. Dit maakt het voor u steeds uitdagender om de ontwikkelingen te volgen én te implementeren. Kies daarin voor één vaste ICT-partner en besteed weer alle aandacht aan uw onderneming. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en continuïteit van uw ICT-omgeving alsof het ons eigen bedrijf is.

Trusted Advisor

U kunt bij ons terecht voor de juiste ICT oplossing voor uw bedrijf, passend bij de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. Wilt u ICT inzetten voor de ondersteuning van uw bedrijfsprocessen? Wilt u met ICT informatie genereren om processen te optimaliseren of wilt u ICT strategisch inzetten om te innoveren? Op basis van uw organisatiedoelen tekenen we de ICT-stappen uit in een roadmap. Zo weet u precies waar we heen gaan en welke stappen genomen worden om het doel te behalen. Wij helpen u om uit alle ICT-standaarden de juiste oplossingen te kiezen. Vervolgens leveren we deze passend op, koppelen de oplossingen aan elkaar en kunnen deze 24/7 monitoren en beheren. Als vertrouwde adviseur denken we toekomstgericht, maar staan dichtbij.

Professionaliteit met een persoonlijke touch

In de uitvoering van onze dienstverlening streven we een moderne, professionele, betrokken en pragmatische houding na. Met een ISO-certificering en onze partnerships met KPN, Cisco, Ziggo, Microsoft, Uniserver, HP en Apple kunt u vertrouwen op professionaliteit, geborgde werkwijzen en up-to-date kennis. Tegelijkertijd zijn we wendbaar en flexibel genoeg om te werken met vaste klantenteams. Kiest u voor een partnership met ons, dan werkt u gegarandeerd samen met vaste contactpersonen: professionals die uw bedrijf, de medewerkers en de afzetmarkt door en door kennen. Alleen vanuit deze betrokkenheid komen we samen tot de beste oplossing voor uw bedrijf.

Managed diensten: cloud en mobiel first

We kunnen de toekomst van uw bedrijf niet voorspellen. We kunnen uw ICT-omgeving wel toekomstbestendig maken. Daarvoor kiezen we in de eerste plaats voor cloud- en mobiele oplossingen. Deze services zijn veelal managed, waarbij wij u het beheer uit handen nemen. U profiteert van de flexibiliteit en schaalt op of af, afhankelijk van hoe uw bedrijf zich ontwikkelt. Wij nemen u het specialistische beheer uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

RDC inMotiv succesvol live met KPN ÉÉN

RDC inMotiv levert internetapplicaties aan bedrijven in de autobranche. Ruim 90% van de dealers en ruim 60% van de autobedrijven aangesloten bij BOVAG maken gebruik van de procesoplossingen van RDC, zoals RDW-diensten, OBS, CaReMail en INDI.

Tot voor kort had het Amsterdamse bedrijf voor haar bereikbaarheid te maken met vier leveranciers. ‘We hadden een leverancier voor de vaste telefonie, een voor de mobiele, een voor onze eigen telefooncentrale en een voor ons 0900-nummer’. Dat leidde zo vaak tot Babylonische spraakverwarringen dat RDC inMotiv op zoek ging naar één all-in-one oplossing en koos voor Advisor en KPN ÉÉN.

Systeembeheerder John Reker vertelt waarom.

Lees meer

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak een afspraak

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 16 december 2019 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie.

Ons nieuwe adres: Communicatieweg 5, 3641 SG Mijdrecht