Advisor ICT solutions logo

Werken
bij Advisor.

Weet waar je heen wilt.

Bouw samen met ons aan je IT carrière.

Wij zijn Advisor, een ICT-partner waarbij persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor onze klanten centraal staan. Samen met onze collega’s willen wij elke dag het beste halen uit onszelf, elkaar, onze klanten en natuurlijk de techniek. Daar worden wij enthousiast van! Jij ook? Kijk dan snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij ons.

Onze kernwaardes
Plezier
Ontwikkeling
Waardering
Verantwoordelijkheid
Flexibiliteit
Waar wij voor staan
Sportclinics & bedrijfsuitjes
Persoonlijk ontwikkelplan
5% eigen bijdrage pensioen
Alle ruimte voor eigen projecten
Flexplekken & hybride werken

Onze (medewerkers)verhalen

We kunnen je wel vertellen hoe het is om bij ons te werken en wat voor een leuk bedrijf Advisor wel niet is. Maar een bedrijf en de cultuur worden uiteindelijk gevormd door de mensen die er werken. Daarom geven we je graag een kijkje ‘achter de schermen’ via onze medewerkers en activiteiten.

Dennis Broman - Algemeen Directeur

Neem een kijkje op onze werkvloer

We hebben een tweetal vestigingen: onze hoofdvestiging is in Mijdrecht en we hebben nog een vestiging in Utrecht.

En plaatje zegt meer dan duizend woorden, maar een filmpje zegt natuurlijk nog véél meer. Daarom hebben we alles samengevat in een kort filmpje, zodat je een duidelijk beeld krijgt van ons kantoor in Mijdrecht. Waar jij binnenkort misschien ook wel aan het werk bent!

70
Werknemers
10/90
Vrouw/man
40
Gemiddelde leeftijd

Ons sollicitatieproces.

Bekijk onze vacatures
Stap 1
Digitaal solliciteren

Je wilt bij ons komen werken, leuk! Graag gaan we met je in gesprek. De eerste kennismaking heb je (online) met onze recruiter. Als dit vanuit beide kanten positief is nodigen we je uit op ons kantoor.


Stap 2
Het eerste gesprek

Je hebt je 1e gesprek bij ons op kantoor. Zo kan je gelijk ons kantoor zien en de sfeer proeven. Tijdens het gesprek kijken we of de match vanuit beide kanten aanwezig is. Zo ja, dan volgt er een 2e gesprek of we doen je gelijk een voorstel.


Stap 3
Voorstel

Super leuk! We zijn positief over je en zien een verdere samenwerking met je zitten. We doen je dan ook graag een voorstel.


Stap 4
Contract tekenen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan is het tijd voor een feestje! We gaan direct voor je aan de slag om je onboardingprogramma te maken. Tot snel op kantoor!


Dennis Broman - Algemeen Directeur

“Bij Advisor geloven we in teamwork, creativiteit en innovatie.”

Bij Advisor ICT Solutions geloven we in teamwork, creativiteit en innovatie. We streven er altijd naar om onze klanten de beste oplossingen te bieden en daarbij de nieuwste technologieën en ontwikkelingen toe te passen. Onze organisatie is een mix van ervaren experts en jonge talenten die elkaar aanvullen en versterken.

dennis broman

Lees meer
over Advisor.

Lees meer

Kom jij ons versterken?

Solliciteer dan nu.

We zijn altijd op zoek naar talentvolle en plezierige collega’s die zich aan ons mooie bedrijf willen toevoegen en zich willen bekeren tot Advisoriaan. Kijk snel bij onze vacatures of er een functie openstaat die aansluit op jouw kwaliteiten!
Staat er geen vacature voor jou tussen, maar denk je wel van toegevoegde waarde te zijn voor ons? Ook dan zien we graag je (open) sollicitatie tegemoet!
Bekijk onze vacatures
Onderdeel van