Advisor ICT solutions logo

Een moderne werkplek op maat – Advisor maakt het mogelijk voor je

Home » Inspiratie » Blogs » Werkplek » Een moderne werkplek op maat – Advisor maakt het mogelijk voor je
Zorgeloos werken op elke plek; dat gun je jouw collega’s toch ook? Nu gaat zorgeloos werken verder dan alleen gebruikmaken van de juiste hardware. Je apps, verbindingen en manier van samenwerken moeten allemaal op elkaar worden afgestemd. Bij Advisor vinden we dat logisch. Daarom bieden wij je volledige ondersteuning bij het inrichten en installeren van moderne werkplekken. We vertellen je graag meer over je voordelen.

Waar een moderne werkplek een must is

De werkplek speelt een steeds grotere rol in je zakelijke succes. Overal productief en bereikbaar kunnen zijn is belangrijk voor je dienstverlening en klantcontact. De werkplek moet daar wel op ingericht zijn. Je hebt bijvoorbeeld niet alleen de juiste apparatuur nodig, maar ook geschikte apps, security en andere hulpmiddelen die je werk makkelijk maken. Dat alles komt samen in de moderne werkplek van Advisor; de oplossing die je collega’s snel, makkelijk en veilig laat werken.

Gebruiksgemak door toestellen op maat

Laten we beginnen bij de hardware; je collega’s werken simpelweg het makkelijkst met een device dat bij hun takenpakket aansluit. Accountmanagers hebben immers andere wensen dan de administratieve medewerkers. Samen kijken we daarom per afdeling naar de best passende hardware. Je collega’s werken makkelijker en productiever. 

Productief door locatieonafhankelijke toegang tot je bestanden

Vanzelfsprekend moeten je collega’s over de juiste programma’s beschikken om goed te kunnen werken. De moderne werkplek biedt uitgebreide mogelijkheden. Zo geeft Microsoft 365 Business toegang tot de Office-programma’s die je kent. Het grote verschil is dat je ze op ieder device kunt gebruiken. Je collega’s zijn niet gebonden aan vaste werkplekken, maar werken waar en wanneer zij willen én zoals ze gewend zijn.

Gemakkelijk online samenwerken via Teams

Een belangrijk onderdeel is de samenwerking tussen collega’s. Ook op afstand moet dat zo gemakkelijk mogelijk verlopen. Microsoft Teams biedt bijvoorbeeld een centrale online werkomgeving, waarin collega’s bestanden kunnen delen en bewerken. Ook chatten, videovergaderen en bellen zijn functionaliteiten die Microsoft Teams ondersteunt. Samenwerken verloopt zo ook op afstand snel en eenvoudig.

Schaalbaar en veilig

Groeit je organisatie? Dan is het prettig als je het aantal werkplekken snel kunt uitbreiden. Met de moderne werkplek heb je niet altijd een grote investering vooraf nodig, maar betaal je een vast bedrag per werkplek per maand, eventueel inclusief alle benodigde apparatuur. Dat maakt uitbreiden laagdrempeliger. Omdat alle data die je met je collega’s deelt buiten je device staat opgeslagen, hoef je je om gegevensverlies geen zorgen te maken. Optioneel kun je via Advisor een back-up afnemen, waardoor je nóg veiliger te werk gaat. Met de moderne werkplek van Advisor is je security in de basis al sterk.

Advisor – jouw one-stop-shop voor de moderne werkplek
Toekomstbestendige, flexibele en schaalbare werkplekken, inclusief goede security; klinkt dat je niet als muziek in de oren? Wij maken het voor je mogelijk. Dat doen we met oplossingen die jouw collega’s jarenlang gemakkelijk en productief aan de slag houden. Neem online contact met ons op of bel ons via 088 – 238 45 55.

Maandelijkse ICT tips en ontwikkelingen ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meer over Werkplek

Bekijk alles
De hybride werkplek is ideaal voor ‘het nieuwe normaal’

In het nieuwe zakelijke normaal werken we flexibeler dan ooit. Op kantoor, thuis of op flexplekken; dankzij de hybride werkplek werken je collega’s overal met hetzelfde gemak. Een...

Lees meer
Een moderne werkplek op maat – Advisor maakt het mogelijk voor je

Zorgeloos werken op elke plek; dat gun je jouw collega’s toch ook? Nu gaat zorgeloos werken verder dan alleen gebruikmaken van de juiste hardware. Je apps, verbindingen en...

Lees meer
Advisor ICT Solutions wint aanbesteding online werkplekken DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR - Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht...

Lees meer
Onderdeel van