Advisor ICT solutions logo

Advisor ICT Solutions is Microsoft Cloud Solution Provider

Home » Inspiratie » Blogs » Nieuws » Advisor ICT Solutions is Microsoft Cloud Solution Provider
Grote kans dat jouw organisatie dagelijkse vertrouwt op diverse Microsoft-diensten. De mail draait op een Exchange-server, je medewerkers gebruiken Office-applicaties en/of je maakt flexibel gebruik van cloud toepassingen via Azure. Advisor is Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Wat betekent dit voor jouw? We vertellen het je graag.

Eén adres voor al je Microsoft-diensten

Als CSP-partner kun je bij ons terecht voor alle diensten, cloudproducten en klantondersteuning op het gebied van Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility Suite en Microsoft Azure. Door deze tier-1 CSP-status kunnen wij jou rechtstreeks Microsoft Cloud-producten aanbieden op basis van maandabonnementen. Je hoeft dus niet zelf met Microsoft te schakelen en legt je vraag of verzoek eenvoudig bij ons neer.

Gegarandeerd de beste werking

Als je bij ons Microsoft-producten afneemt, betaal je alleen voor hetgeen je gebruikt. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt en de implementatie soepel verloopt. Je bent flexibel in het afnemen van het aantal licenties en kunt per maand flexibel op- en afschalen. Verder zorgen wij ervoor dat de Microsoft-oplossingen naadloos aansluiten bij de overige systemen en oplossingen in jouw organisatie.

Als Cloud Solution Provider zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden, waarbij je geen zorgen hoeft te hebben over aspecten als security, compatibiliteit en continuïteit.

Volledige ontzorging

Jij besteedt je tijd liever aan andere zaken dan het zoeken naar de beste oplossing, de installatie van werkplekken en ingewikkeld ogende beheerportals. Wij nemen je dit uit handen en leveren je direct een werkende oplossing. Portals, product keys, installaties en administratie zijn onze verantwoordelijkheid. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en krijgt dit per maand gefactureerd.

De voordelen van een Cloud Solution Provider

  • Eén aanspreekpunt voor ondersteuning, beheer en administratie
  • Implementeer Microsoft-oplossingen naadloos in de bestaande bedrijfsomgeving
  • Altijd up-to-date Microsoft-applicaties uit de cloud
  • Draai Microsoft-applicaties eventueel lokaal (on premise)
  • Betaal alleen voor licenties die je daadwerkelijk gebruikt
  • Maandelijks op- en afschalen van licenties

Advisor ICT Solutions ‒ jouw partner in ICT

Naast het volledige aanbod aan Microsoft-diensten kun je bij ons terecht voor jouw volledige ICT-omgeving. Als onafhankelijk adviseur overzien wij het volledige ICT-spectrum, waardoor jij profiteert van passend advies en de beste oplossing voor jouw bedrijf. Wil jij Microsoft-clouddiensten gaan gebruiken of heb je andere ICT-uitdagingen? Neem dan contact met ons op via 088 – 23 84 555

Maandelijkse ICT tips en ontwikkelingen ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meer over Nieuws

Bekijk alles
Onderdeel van