Advisor ICT solutions logo

Microsoft Office 365 past bij elke organisatie

Home » Inspiratie » Blogs » Productiviteit » Microsoft Office 365 past bij elke organisatie
Vanaf elk device de Office-documenten openen, bewerken en delen met anderen. Niet langer de frustraties van verschillende bestandsversies en dubbel werk doen. Office 365 biedt organisaties de tools waarmee zij slimmer en sneller kunnen (samen)werken.

Werken in de cloud

Met Office 365 beschikt iedereen in de organisatie altijd en overal over zijn zakelijke e-mail, agenda en Office-documenten. Gebruik daarnaast de vertrouwde Office-programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote via de browser. Alles staat veilig in de cloud en is vanaf elke plek en elk device via het internet toegankelijk. Office 365 is de perfecte oplossing voor moderne organisaties en professionals die overal willen werken. Daarbij betaal je een vast bedrag per maand, per gebruiker. Dat is wel zo overzichtelijk.

Een aantal voordelen voor jou op een rij:

  • Medewerkers hebben overal toegang tot hun mail en documenten
  • De Office-documenten zijn vanaf elk device te openen én te bewerken
  • Er is geen wildgroei aan verschillende versies; documenten zijn centraal opgeslagen
  • Betaal een vast bedrag per maand, per gebruiker
  • De IT-beheerder houdt controle over welke documenten waar staan opgeslagen

SharePoint een waardevolle toevoeging

Een van de onderdelen van Office 365 die nog vaak onvoldoende worden benut is SharePoint. In een eerder artikel gingen we daar al dieper op in. Het is een tool met uitgebreide mogelijkheden om de interne samenwerking te optimaliseren en de dataopslag efficiënt in te richten. Zeker met de komst van de GDPR is het een oplossing die veel mogelijkheden biedt.

Altijd een passend abonnement

Afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie en medewerkers zijn er verschillende Office 365-abonnementen beschikbaar. Van basisabonnementen met vooral Office-toepassingen tot uitgebreidere abonnementen inclusief services als Microsoft Exchange, Skype en Teams.

Haalt ú alles uit Office 365?

Wil je ook alles halen uit de mogelijkheden van Office 365? Heb je een abonnement dat je wellicht nog niet ten volste benut? Omdat we er zelf dagelijks mee werken en overtuigd zijn van de voordelen vertellen we je er graag meer over. Neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of bel jouw accountmanager.

Maandelijkse ICT tips en ontwikkelingen ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meer over Productiviteit

Bekijk alles
Geef je productiviteit een gerichte boost met de Productivity Scan

Vraag je je weleens af hoe productief jouw team werkt? En waar er kansen liggen om te verbeteren? Een goede start is het inzichtelijk maken van je productiviteit....

Lees meer
SharePoint versus Teams: hoe verhouden de platforms zich tot elkaar en wanneer gebruik ik één van beide?

Even kort de feiten op een rij.. SharePoint is binnen M365 altijd de basis voor de gemeenschappelijke opslag van data....

Lees meer
Automatiseer routineklusjes en bespaar tijd met Microsoft Power Apps

Hoeveel tijd ben jij dagelijks kwijt met handmatige routineklusjes? Iedere minuut is er een te veel, en zorgt enkel voor afleiding. Maar wat nou als je die klusjes...

Lees meer
Onderdeel van