Advisor ICT solutions logo
Evenementen

Tijdens deze informatieve Lunch & Learn sessie nemen onze security specialisten je mee in het verhaal van ransomware. Naast de interessante inzichten die we met je delen zorgen we ook voor een heerlijke lunch. Zo worden belly & brains tegelijk gevoed!

Wat kan je verwachten?

Ben jij op de hoogte van alle onderwerpen met betrekking tot ict-security en weet jij alle ins & outs? Dan is het verstandig om deze sessie aan je voorbij te laten gaan. Weet jij globaal wat ransomware inhoudt, maar wil je er graag meer over te weten komen? Dan raden we je aan om je aan te melden!

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Wat is ransomware?
In actiefilms zie je het regelmatig, een slechterik die onschuldige mensen gijzelt in de hoop geld los te krijgen bij familie of overheid. Dat is wat ransomware met jouw organisatie doet! Het gijzelt jouw bedrijfsdata, zodat jij er niet meer bij kan, in de hoop geld los te krijgen voor de aanvaller. We vertellen je daarom meer over wat ransomware precies is en de verschillende manieren waarop het van jouw organisatie een eventuele gijzelaar kan maken.

Wat kan je doen om het te voorkomen?
We merken op dat niet langer alleen de grote corporate organisaties slachtoffer zijn van ransomware-aanvallen, maar dat er een verschuiving plaatsvindt naar het MKB. Waarom? Zij zijn nog vaak minder beschermd en daarom een makkelijker doelwit! Je kan je nooit 100% beschermen tegen een ransomware-aanval, maar je kan wel je best doen om de kans van slagen zo klein mogelijk te maken. Wij leggen je met verschillende tips uit hoe je dit doet!

Getroffen, en nu?!
Ondanks alle maatregelen die je hebt genomen, is je nachtmerrie werkelijkheid geworden: een ransomware-aanval heeft jouw organisatie getroffen! Erg vervelend natuurlijk, maar juist nu is het zaak om rustig en rationeel te blijven. Daarom geven we uitleg over hoe een ransomware security framework houvast biedt en ingezet kan worden wanneer je toch geïnfecteerd bent.

Wat kan Advisor ICT Solutions voor jou betekenen?
Aan de hand van een praktijkvoorbeeld dat recent heeft plaatsgevonden laten we zien hoe wij jou kunnen ondersteunen voorafgaand, tijdens en na een ransomware-aanval.

We rekenen op je

Bij registratie voor de Lunch & Learn sessie houden we rekening met je komst. Uiteraard kan het voorkomen dat je door omstandigheden toch niet aanwezig kan zijn, nadat je je hebt aangemeld. Geef in dat geval uiterlijk op donderdag 8 september aan ons door dat je helaas niet aanwezig kan zijn bij het event. Zo voorkomen we onnodige verspilling van eten en drinken en kan er iemand anders jouw plaats innemen als het is volgeboekt. Bij voorbaat bedankt!

Voor wie
ICT-manager & ICT budget houder
Waar
Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht
Wanneer
13 september 2022 12:00
Inschrijven

Programma

11:45 - Inloop
12:00 - Start sessie
12:45 - Gelegenheid 1 op 1 vragen stellen
13:00 - Afronding
Onderdeel van