Roadmapping
Verkrijg inzicht in de toekomst van je ICT-omgeving
Roadmapping is het opstellen van een ICT meerjarenplan. In dit plan worden alle toekomstige projecten op chronologische volgorde (de roadmap) gezet. Denk aan vervanging van hardware, licenties verlengen, uitbreidingen en nieuwe functionaliteit.

Voor wie is roadmapping bedoeld?
Roadmapping is bedoeld voor organisaties met een grootte van tussen de 20 en 500 werknemers, waar behoefte is aan inzicht in de toekomst op het gebied van ICT. Voor deze organisaties stellen wij een meerjarenplan. Deze bewaken wij vervolgens proactief, zodat jouw organisatie op het gebied van ICT de komende jaren ontzorgd is.

Input vertaald naar een meerjarenplan

Voordat we met een roadmap komen doen we eerst onderzoek naar jouw organisatie. Wat zijn de doelstellingen voor de komende jaren en hoe kan ICT hierin faciliteren? Onze ICT-experts kijken samen naar de ICT-omgeving van jouw organisatie. Dat doen we met behulp van:

  • Interview met decisionmaker
  • Inventarisatie huidige infrastructuur
  • Kennis en ervaring Advisor (toekomstbeeld)

Met deze input wordt de Roadmap samengesteld waarin op globaal niveau de projecten en de te verwachten investeringen worden opgenomen. Zo ontstaat er inzicht over de toekomst en kan de Roadmap gebruikt worden als praatstuk in bijvoorbeeld overleggen over de ICT-infrastructuur en het opstellen van budgetten.

Waarom kies je voor Roadmapping bij Advisor?

Bij Advisor stellen we niet alleen de roadmap op. We bewaken hem ook proactief en stellen hem eventueel ook bij wanneer de situatie wijzigt. Daarnaast kunnen wij gelukkig zeggen dat ons portfolio aan diensten breed genoeg is om alle IT en telecom vraagstukken ook zelf op te lossen. Dat betekent dat je voor je gehele ICT bij ons terecht kunt, wel zo makkelijk en duidelijk.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 - 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Roadmapping samengevat in enkele punten:
ICT-meerjarenplan
Proactieve bewaking
Gehele ICT-omgeving
Inzicht in de toekomst

Meer over Productiviteit

Bekijk alles
Vijf tips die het online samenwerken een boost geven

Online samenwerken kan op veel verschillende manieren. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden op dit gebied groter dan ooit. Natuurlijk wil je je collega’s het daarbij zo makkelijk mogelijk maken....

Lees meer
In 5 stappen naar een optimale samenwerking in jouw organisatie

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de ontwikkeling van ICT-technologie vele malen sneller gaat dan de adoptie van nieuwe technologische mogelijkheden door mensen, en dus door organisaties. Herkenbaar toch?...

Lees meer
Gebruikerscursus Teams

Op ons werk worden we elke dag overladen met (mail)communicatie en onderbroken door zaken zoals telefoon en vragen van collega's. Hoe kun je behulpzaam blijven en toch je...

Lees meer
Onderdeel van