Advisor ICT solutions logo

Roadmapping

Verkrijg inzicht in de toekomst van je ICT-omgeving
Roadmapping is het opstellen van een ICT meerjarenplan. In dit plan worden alle toekomstige projecten op chronologische volgorde (de roadmap) gezet. Denk aan vervanging van hardware, licenties verlengen, uitbreidingen en nieuwe functionaliteit.

Voor wie is roadmapping bedoeld?
Roadmapping is bedoeld voor organisaties met een grootte van tussen de 20 en 500 werknemers, waar behoefte is aan inzicht in de toekomst op het gebied van ICT. Voor deze organisaties stellen wij een meerjarenplan. Deze bewaken wij vervolgens proactief, zodat jouw organisatie op het gebied van ICT de komende jaren ontzorgd is.

Input vertaald naar een meerjarenplan

Voordat we met een roadmap komen doen we eerst onderzoek naar jouw organisatie. Wat zijn de doelstellingen voor de komende jaren en hoe kan ICT hierin faciliteren? Onze ICT-experts kijken samen naar de ICT-omgeving van jouw organisatie. Dat doen we met behulp van:

  • Interview met decisionmaker
  • Inventarisatie huidige infrastructuur
  • Kennis en ervaring Advisor (toekomstbeeld)

Met deze input wordt de Roadmap samengesteld waarin op globaal niveau de projecten en de te verwachten investeringen worden opgenomen. Zo ontstaat er inzicht over de toekomst en kan de Roadmap gebruikt worden als praatstuk in bijvoorbeeld overleggen over de ICT-infrastructuur en het opstellen van budgetten.

Waarom kies je voor Roadmapping bij Advisor?

Bij Advisor stellen we niet alleen de roadmap op. We bewaken hem ook proactief en stellen hem eventueel ook bij wanneer de situatie wijzigt. Daarnaast kunnen wij gelukkig zeggen dat ons portfolio aan diensten breed genoeg is om alle IT en telecom vraagstukken ook zelf op te lossen. Dat betekent dat je voor je gehele ICT bij ons terecht kunt, wel zo makkelijk en duidelijk.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
Roadmapping samengevat in enkele punten:
ICT-meerjarenplan
Proactieve bewaking
Gehele ICT-omgeving
Inzicht in de toekomst

Meer over Productiviteit

Bekijk alles
Geef je productiviteit een gerichte boost met de Productivity Scan

Vraag je je weleens af hoe productief jouw team werkt? En waar er kansen liggen om te verbeteren? Een goede start is het inzichtelijk maken van je productiviteit....

Lees meer
SharePoint versus Teams: hoe verhouden de platforms zich tot elkaar en wanneer gebruik ik één van beide?

Even kort de feiten op een rij.. SharePoint is binnen M365 altijd de basis voor de gemeenschappelijke opslag van data....

Lees meer
Automatiseer routineklusjes en bespaar tijd met Microsoft Power Apps

Hoeveel tijd ben jij dagelijks kwijt met handmatige routineklusjes? Iedere minuut is er een te veel, en zorgt enkel voor afleiding. Maar wat nou als je die klusjes...

Lees meer
Onderdeel van