Advisor ICT solutions logo

Online werkplek

Altijd en overal flexibel werken in de cloud
Mobiel werken is het zakelijke toverwoord van het moment. Alleen is niet iedereen geholpen met een standaard laptop en smartphone. Organisaties die met zware applicaties werken, hebben bijvoorbeeld behoefte aan extra rekenkracht en capaciteit. Onze online werkplekken brengen de flexibiliteit van de cloud samen met de performance van de vaste werkplek.

Voor wie is de online werkplek bedoeld?
De online werkplek is bedoeld voor organisaties met een grootte van 20 tot 500 werknemers, die altijd en overal probleemloos moeten kunnen werken. Dankzij deze werkplek hebben medewerkers vanaf elke locatie en op ieder moment toegang tot bedrijfsdocumenten, welke staan opgeslagen in de cloud. Doordat deze oplossing schaalbaar is maakt het niet uit als het aantal gebruikers over de tijd varieert. Je betaalt nooit voor iets waar je geen gebruik van maakt.

Kenmerken en voordelen van de online werkplek

Altijd toegang tot je bestanden 

De online werkplek van Advisor biedt toegang tot al je apps en bestanden. Deze staan niet langer lokaal op je harde schijf opgeslagen, maar zijn beschikbaar via een terminalserver. Je kunt vanaf iedere (kantoor)locatie en ieder device op deze server inloggen. Daarmee biedt onze online werkplek dezelfde functionaliteiten en security als moderne cloudomgevingen. De online werkplek biedt echter meer voordeel en mogelijkheden dan de reguliere cloud. 

Ideaal in combinatie met on-premise apps

Als je werkt met zwaardere, on-premise apps, dan wil je natuurlijk wel dat dat snel, stabiel en veilig verloopt. In dat geval werk je waarschijnlijk met vaste werkplekken, zoals thin clients, die die performance kunnen bieden. Tegelijkertijd profiteer je met de online werkplekken van de bekende flexibiliteit die de cloud kan bieden. 

Zeer laag risico op datalekken 

Via de online werkplekken kun je al je bestanden op de server opslaan. Lokale opslag is dus niet meer nodig. Daardoor ben je verzekerd van een laag cyberrisico. Kies je hierbij voor thin clients, dan hoef je je ook geen zorgen te maken dat verlies of diefstal voor problemen zorgt, een risico dat bij laptops of tablets bijvoorbeeld wél van toepassing is. 

Kostenefficiënte oplossing 

Ook op het gebied van kostenefficiëntie is de online werkplek de juiste keuze. Heb je voornamelijk vaste werkplekken, dan kun je prima uit de voeten met budgetvriendelijke oplossingen zoals thin clients, in plaats van kostbaardere laptops. Ook het beheer wordt eenvoudiger, omdat er maar één centrale omgeving is die je hoeft te beheren. Dat bespaart je een hoop tijd én geld.

Hoogwaardige oplossingen van A-merken

Onze online werkplekken draaien op toonaangevende servertechnologieën van Microsoft en Citrix. Je haalt hiermee zeer krachtige oplossingen in huis waarmee je jarenlang vooruit kunt. 

Waarom kies je voor de online werkplek bij Advisor

  • Gegarandeerd advies en oplossingen op maat 
  • Volledige begeleiding tijdens het gehele traject 
  • Vaste maandelijkse tarieven per werkplek 
  • 24×7-ondersteuning voor al je vraagstukken
  • Advisor werkt alleen met A-merken 

Wil jij dat elke medewerker locatie onafhankelijk kan werken alsof diegene op kantoor is? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 – 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
'Advisor sprong eruit in termen van flexibiliteit, professionaliteit en continuïteit.'
De online werkplek samengevat in enkele punten:
Dataveiligheid
Kostenefficiënt
Krachtige werkoplossing
Centrale toegang tot apps
Hoogwaardige technologie

Meer over Werkplek

Bekijk alles
De hybride werkplek is ideaal voor ‘het nieuwe normaal’

In het nieuwe zakelijke normaal werken we flexibeler dan ooit. Op kantoor, thuis of op flexplekken; dankzij de hybride werkplek werken je collega’s overal met hetzelfde gemak. Een...

Lees meer
Een moderne werkplek op maat – Advisor maakt het mogelijk voor je

Zorgeloos werken op elke plek; dat gun je jouw collega’s toch ook? Nu gaat zorgeloos werken verder dan alleen gebruikmaken van de juiste hardware. Je apps, verbindingen en...

Lees meer
Advisor ICT Solutions wint aanbesteding online werkplekken DGMR

Advisor ICT Solutions heeft de aanbesteding van DGMR - Ingenieurs en adviseurs van de toekomst – recentelijk gegund gekregen voor de outsourcing van haar IT omgeving. De opdracht...

Lees meer
Onderdeel van