Datacommunicatie
Zo ben én blijf je altijd verbonden
Om productief en bereikbaar te zijn is een snelle en stabiele toegang tot het netwerk belangrijk. Maar de ene verbinding is de andere niet. Toch wil je zeker weten dat je altijd over de juiste performance, bandbreedte en schaalgrootte beschikt. Daarom zorgen wij ervoor dat al jouw verbindingen op ieder vlak in absolute topconditie zijn, zodat jij gewoon lekker aan de slag blijft.

Voor we is datacommunicatie bedoeld?
Samen met de netwerkinfrastructuur vormt datacommunicatie de basis voor je ICT-omgeving. Zeker vandaag de dag, nu er steeds meer communicatie en uitwisseling van data plaatsvindt, is een goede aansluiting en inrichting van de juiste verbindingen van cruciaal belang voor élke organisatie.

Kenmerken en voordelen van datacommunicatie

Altijd de juiste internetverbinding

Online werken wordt steeds meer gemeengoed. Daarom zorgen wij ervoor dat jij altijd over de juiste internetverbinding beschikt. Van supersnel glasvezelinternet tot organisatiebrede wifi-netwerken; samen met jou kijken we naar wat je organisatie vandaag en morgen nodig heeft. Dat doen we onder andere op basis van het hoogwaardige portfolio van KPN, VodafoneZiggo en Cisco. Je collega’s werken daardoor altijd probleemloos, snel en veilig, waar zij zich ook bevinden.

Schaalbare bedrijfsnetwerken op maat

Wij houden jouw collega’s ‒ nationaal en internationaal ‒ met elkaar verbonden. Met Cisco Meraki beschik je over een razendsnel en veilig bedrijfsnetwerk voor al je vestigingen. Met VPN-verbindingen zorg je ervoor dat jouw collega’s altijd veilig en snel werken, of ze nu op kantoor, thuis of op een flexibele locatie werken.

Bepaal zelf wat belangrijk is

Met slimme netwerkoplossingen bepaal je zelf de bandbreedte en capaciteit per app of dienst. Neem bijvoorbeeld je Microsoft 365-apps. Intensief gebruik door al je collega’s moet natuurlijk niet ten koste gaan van de snelheid en het gebruiksgemak. Daarom kun je instellen dat deze applicatie voorrang krijgt boven andere applicaties. Door deze verdelingen sluit het bedrijfsnetwerk nog beter aan bij de behoeften en het dagelijkse gebruik van je collega’s.

Laag risico op storingen

Je wilt natuurlijk dat alles altijd up and running is. Ook daar zorgen we voor. Als je wilt, richten we jouw bedrijfsnetwerk namelijk redundant in. Dat betekent dat je automatisch overschakelt naar een andere verbinding als je eens te maken krijgt met een storing. Je netwerk, apps en andere bedrijfskritische onderdelen blijven gewoon draaien, en je collega’s werken gewoon zonder problemen door. Vanwege de brede selectie providers waarmee we samenwerken, vinden we altijd een oplossing die bij je past.

Extra gemak met managed service

Misschien heb je zelf helemaal geen tijd of zin om je verbindingen te onderhouden. Wij nemen je dit dan ook graag uit handen. We monitoren je internetverbindingen, bedrijfsnetwerk en andere hardware, en updaten deze waar nodig. Dat is niet alleen goed voor de functionaliteit; het houdt ook allerlei online dreigingen zoals malware en hackers buiten de deur. Wel zo prettig, toch?

Waarom kies je voor datacommunicatie bij Advisor?

  • Gegarandeerd advies en oplossingen op maat
  • Volledige begeleiding tijdens het gehele traject
  • Vaste maandelijkse tarieven per werkplek
  • 24x7-ondersteuning voor al je vraagstukken
  • Wij werken alleen met A-merken

Wil jij voorkomen dat de snelheid van je internetverbindingen niet meekomt met de snelheid van je organisatie? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via 088 - 23 84 555 of info@advisor.nl.

Heb je een vraag over onze dienst?
Stel een vraag
'We zijn zeer tevreden over onze samenwerking'
Datacommunicatie samengevat in enkele punten:
Toekomstbestendige internetverbindingen
Schaalbare (inter)nationale netwerken
Schaalbare capaciteit en bandbreedte
Laag risico op downtime door redundante oplossingen
Mogelijkheden voor uitbesteding

Meer over Communicatie & infrastructuur

Bekijk alles
Productiever en veiliger werken dankzij managed wifi

Wifi is van levensbelang voor elke organisatie. Daar hoeven we je niet van te overtuigen. Maar hoe zorg je ervoor dat het snel, stabiel en veilig werkt, en...

Lees meer
Altijd bereikbaar met zakelijke telefonie via KPN EEN

Als klant wil je dat je gewoon altijd goed geholpen wordt. Dat vinden wij niet meer dan logisch. Een goede dienstverlening begint bij een optimale bereikbaarheid. Met zakelijke...

Lees meer
Sla twee vliegen in één klap: verbeter je telefonische bereikbaarheid én je klanttevredenheid

Als er één aspect van grote invloed is op de klanttevredenheid, dan is het wel je telefonische bereikbaarheid. Lang in de wacht staan of eindeloos worden doorverbonden; niemand...

Lees meer
Onderdeel van